ORANGES

SEGMEN JOM FOLLOW DAN KOMEN

25 comments



ehh ? aku join jugak segmen ni rupanya .. hehe , ingat taknak join , tapi nampak syok lahh .. :D
korang klik je kat gambar tu ek kalau nak tau cara join ..

follower aku setakat ni dah ngam-ngam 400 .. belog Tia , tea dah lama follow tau .. kehkeh .. harapnya dengan segmen ni boleh bertambah lagi lah , ye takk ??

pssstt , Tia .. semalam tea jual mahal kan ? aaa , tak tahan godaan nak join segmen Tia ni .. kehkehkeh ..



notakaki:
join CHURPCHURP cepat-cepat jom!
dah join , jom lumba dengan aku kat The Night Race ..

++++++SAMSUNG GALAXY SII++++++
++++++PROTON INSPIRA++++++
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

25 .16kg daun berguguran:

sergeant keroro said...

hehe, tak tahan tu XD

Tea said...

@sergeant keroro
errr, utk segmen tu okeh. kehkeh.

Bro ahmad said...

nak join jugak la...tunggu...:)

Freaky said...

da join.. gud luck :D

Sunah Sakura said...

hehehe..all the best tea~

Tea said...

@Bro ahmad
cepat cepat join. HHAHA

Tea said...

@Freaky
gudluck jgk, freaky. :D

Tea said...

@Sunah Sakura
tenkiu kak sunah. hehe

kotak bulat said...

:)
rajinnya tea..

Tea said...

@kotak bulat
huhu, dh xde keje kott. :D

iPai said...

wah .. ada sesi goda menggoda gitu .. apa laa Tia guna untuk goda Tia ..

*tengah membayangkan

Huish

*geleng2 pale ..


hehehehe

Tea said...

@iPai
eh, jgn bayangkan. pompuan je pn! HAHA. adehh.

tia @ Ini Kisah Tia said...

@iPai hahaaa . apa daa si iPai . mwahahaa . terima kasih join Tea . Tia dah jampi belog Tea tadi . sebab tu terpengaruh :)

Tea said...

@tia @ Ini Kisah Tia
tu lah tia ni. main jampi2 pulak. HAHA. ipai tu memang. ape tah yg dia bayangkan ekk.

*bayangkan.

eh? nothing?? xDD

mrs redzuan said...

hai.follow dari segmen follow dan komen

Tea said...

@mrs redzuan
terima kasih. awakkk. hiks.

NuSaNa NoSa 91 said...

keen pon join segmen ni tau tea.. keen dh follow tea.. slmt berkenalan ye~ hopefully pasni kita makin rapat.. ^_^

hanyzham hadny said...

salam kenalan dari nyzham
dah follow blog awak dah

Tea said...

@NuSaNa NoSa 91
thanks follow tea ekk. hihi. hopefully camtu lah, tea xnak musuh2 kt tmpt ni. :)

Tea said...

@hanyzham hadny
salam kenal. terima kasih ekk.

iMBobo said...

waaa ramainye join segmen ni..ni segmen terbaeeeek ni!! btw, iMBobo follow here.. :)

Tea said...

@iMBobo
hiks. mmg ramai join pn. femes. :)

yatie Awang said...

kakak singgah....salam kenal...

iyan shazlind said...

hi awak, datang dari segmen ni jugak, memfollow awak, semoga awak happy2 always ya :)

IntaNBerliaN said...

terjah & follow