ORANGES

DAY THREE: 10 THINGS YOU HATE

20 comments



jom buat ringkas-ringkas je kali ni .. seringkas yang mungkin ..


1. aku benci orang yang suka amik barang aku without my permission pastu tak reti nak letak balik ke tempat asal .. grrr .. aku tak suka , tak suka lah !!

2. saat blogwalking , tetiba ada lagu rock kapak ke ape ke .. bila cari , duhh !! takleh nak stop !! pangkah 'X' , sekian waltaufiq walhidayah ..

3. broadband aku yang dah nazak ni , rasa nak cabut-cabutkan je tempat cocok dia ni .. dah bengkok sana sini .. hesh ..

4. orang yang buat aku macam tunggul .. eh , aku ada kat sini tahu ? ape , kau tak nampak .. pelempang laju-laju nanti kau dapat .. HAHA ..

5. orang yang buat keje tak ikhlas .. asyik merungut je , bagi duit nak keje taknak buat .. shesh .. paham-paham sendiri lah ekk .. kahkah ..

6. potong queue .. hey , penat tahu beratur punya panjang dari tadi .. tiba-tiba kau datang syiiuuu kau potong .. ingat ni potong sayur ke ? (tak kira lah tengah drive ke , kat bank ke , mana-mana lah)

7. dah nasihat , tapi tak makan saman .. ni ikut kepala sendiri je .. eee , nak ikut kepala sendiri tak payah join mana-mana community lahh !! errkk ?

8. barang takde kualiti .. promote ye ye oii , tapi bila dah guna .. ALAMAK , macam cikai je .. nak promote agak-agak laa , jangan sampai orang menyampah .. (eh , ni benci barang ke promoter ekk ? xDD)

9. keadaan yang terlalu panas .. sebolehnya memang aku elak keluar rumah time panas terik ni .. tapi kalau dah terpaksa contoh nak ke kuliah , kena lah jugak .. feeling pegang payung ..

10. mr./mrs./miss ANONYMOUS .. tak brutal lah tak pakai ID sendiri kalau nak hentam orang .. statement benar ni , okeh ..




notakaki:
terasa jadi surirumah full-time lagi harini .. day three punya sangat emosional okeh .. -..-

join CHURPCHURP cepat-cepat jom!
dah join , jom lumba dengan aku kat The Night Race ..

++++++SAMSUNG GALAXY SII++++++
++++++PROTON INSPIRA++++++
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

20 .16kg daun berguguran:

Bro ahmad said...

sabor tea hehehe kalau rumah panas pasang aircord...k,,

CIK FERRA AWW said...

I WONDER LAH SYG. U TULIS THING I LOVE. TP MOST THING U LOVE LOOK LIKE THINGS U HATE. AIYOYOOOO

Tea said...

@Bro ahmad
hehehe. nt bil api bnyk. xDD

Tea said...

@CIK FERRA AWW
sygs, yg ni mmg hate pny lah. huhu. love love semalam. xDD

kotak bulat said...

kb kalau time panas..mmg cepat naik angin gak..hehee..

p/s :blog tea tak berat pun..ok da ni.. :)

sergeant keroro said...

laju jek buat, dah day 3. kalah keroro :P

panas dengan anon nampak? XD

Bro ahmad said...

nama anda di tag whahaha

http://www.trioseposen.com/2011/07/blog-assignment-jejaka-terhangat-aku_02.html

Tea said...

@kotak bulat
perkara biasa. gegurl kan xsuka panas. gegege
ye meyh? mungkin berukband ni kot. bese lah, lembab sebulan skali. x(

Tea said...

@sergeant keroro
kalah dh eh? eh, jgn mngaku kalah. HAHA.

memang agak panas laaa. xDD

Tea said...

@Bro ahmad
errr, aaaa. tingkayu. kehkeh.,

iPai said...

wah tensen ye .. sabo2 .. rasanya banyak sama benda yang kita tak suka ..

atau dengan erti kata lain, memang ramai yang tak suka benda ni juga ..

bab potong queue tuh, aku nak sgt pada satu hari tuh, kalau ada orang potong, aku tak nak marah tapi aku nak kasi dia belah daripada barisan dengan hati yang rela .

Tea said...

@iPai
errr. HAHAHA. itu memang tea akan suka la kalau dia belah dr queue tersebut. sila dtg lg time tea xde okeh. xDD

Ly_Tulip said...

sy sudah abeh da wt 10 days challenge ni.. skg ni ngh strunggle nak wt 30 days challenge plak.. ;)

owh, pasal potong Q tu mmg menyaketkan ati.. Huh!

Abang Stalker said...

i love mcD..sbb?im loving it!haha

Mejuez said...

saya punya daun gurur ada 13 .16kg daun berguguran .. keh keh keh..


Aku pantang kalau ada yg suka main potong Q ni.. Rasa nak lempang lelaju je dgn org tuh.. serius ckp.. TAK SUKA! :D

Tea said...

@Ly_Tulip
ooo, 30 days lg dasat. HAHA. xtau mampu ke x nk buat nt. xDD

Tea said...

@Abang Stalker
abg, salah tempat ehh? xDD
i love mcD toooo.

Tea said...

@Mejuez
suka plk dia ekk. lempang je, nyusahkan org. shaish.

iPai said...

penah buat laa ni ?

Tea said...

@iPai
eh, buat apa? potong Q? haha. kalau kat kolej biasalah kot, tp itu gurau senda gn kengkawan. :)