ORANGES

"memang dasar alien .."

23 comments


hey peeps .. morning ..

ramai dah kena penangan alien tak berapa nak alien ni .. sejak sejak dia dah balik ke dunia blogging semula .. (ceh , cara cakap macam dia menghilangkan diri je ekk ..)

pegi baca entry kat blog orang lain , tengok sume nya kena serangan bertubi-tubi .. memang habis lah kubu pertahanan .. erkk ? aku pun terkena sekali .. kehkeh ..


tak caya , tengok je lah kat atas ni .. tapi ada jugak selit komen blogger lain .. tapi cecah jugak 40 komen si kero ni .. larat seyh dia terjah satu persatu entry aku , dah le sume kena open ke new tab .. kehkeh ..

kero ni tak sombong pun .. haha , ramai blogger dah kenal dia kan .. so , takkan nak kenalkan lagi kot ? (kijam tak ayat aku ? hahaha ..)

tapi dalam pada tu , ada sorang lagi yang memang rajin gila-gila komen .. sape lagi kalau bukan iPai ni .. berderet jugak komen dari dia kalau aku lambat sikit bukak blogspot ..


iPai ni satu tempat tinggal ngan aku .. kenal dalam blog blog je lah kan .. tak sangka 1 negeri , 1 bandar pulak tu .. bak kata iPai , jarak umur kitorang jauh .. so , 1 sekolah pun tak penah jumpa sebab dia dah keluar dulu ..

agak-agaknyaa , aku punya komen kat orang lain ada berderet camni tak ? macam tak je kann .. perghh , korang memang hebat lah bab-bab komen ni ..



notakaki:
kat bawah ni letak top commentators seharian .. xDD
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

23 .16kg daun berguguran:

Bro ahmad said...

hahaa tea..ingat alien mana yang serang tadi..nak pasang anti virus komen lepas ni huhuu..bro punya widget top komen tu macam tak betul je..perasan sebab hari2 tengok..mcm pelik je?

Tea said...

@Bro ahmad
ade ke anti virus komen? taktau plk. huhuhu. ape yg pelik. makin berkurang ke? >.<

Bro ahmad said...

pelik sebelum ni komen anis 87 komen sekarang 57..aneh, tak percaya sangat widget ni..pening kot hmm

NasZ said...

fuyo..alien..kena bersiap sedia ni..haha..

MOHD NASER.com

Tea said...

@Bro ahmad
ohh. mungkin sebab dia update weekly kot. tu sebab lah agknya. bila rajin komen naik lah. bila kurang, turun lah. maybe lah kot. :)

Tea said...

@NasZ
haha jaga2 nt kena serang jgk. aiyokk

Bro ahmad said...

tea..alien takut masuk blog bro hehee wall tinggi dah ni....p

Abang Stalker said...

cmne klu keroro 40komen,abg kne 40.5 komen la.wahahaha ;))

Suhazli said...

hahaha alien dgn ipai tu kan adik beradik..sama je..

Tea said...

@Bro ahmad
hahaha. adehai. nasib tea dpt lepas, kan. xDD

Tea said...

@Abang Stalker
nk jugak hebat tu. kehkeh. :P

Tea said...

@Suhazli
la adek beradek ke? baru tau. xDD

siti kektus said...

haha. dah terkena jugak virus yg satu tu. ;)

Tea said...

@siti kektus
haha tu lah kan. asik tgk org lain kena je. nak jgk. skali. nah hamek. xDD

sergeant keroro said...

haha, mane ade adik beradik :P

p/s : dah ramai da kena. sape lagi nak?? hehe xD

Tea said...

@sergeant keroro
haha, entah suhazli tu yg cakap. kehkehkeh.

cepat2 kero nk serang korang ni. xDD

iPai said...

wah2 .. wah2 .. saya ada kat sini r ...

ni nak serang deret2 kejap lagi laa ni .. uhuhuh

iPai said...

eh .. adik beradik ke kero ? heheh

dok eh .. dasat juga ekh tea punya blog ni .. kene serang alien plak tuh ..

Ezad Skytech said...

hahah...best kan tea kena serang dgn alien...sampai 40 entri tu...den kena 34 entri je...hahha~

p/s: tea pon da jadi mcm alien ye..blog den pon kena serang dgn tea...haha~

EYFAalias said...

dorg berdua ni memang rajin. hahaa

Tea said...

@iPai
err haha. korang ni dah berlumba2 plk. haish.

tu lah pasal. kejap lg tea bertukar jd wane hijau plk ahh. >.<

Tea said...

@Ezad Skytech
err haha. lebih kurang je kita. xDD

kehkeh. suka jgk serang blog org. xDD

Tea said...

@EYFAalias
hahhaa. tu lah pasal. xDD