ORANGES

berjodohan dengan nombor 6

14 comments


kisah ni berikutan ter-joinnya aku dalam segmen bro BA untuk segmen GEGAR BLOG JULAI 2011 ..

aku dah kata , aku memang banyak berjodohan dengan nombor 6 , tak pun 16 laa .. lagi senang .. kecik-kecik dulu kalau orang tanya nombor favourite aku jawab 16 orang suruh pilih salah 1 je , aku pun pilih lah 6 .. sangat naive kanak-kanak tahu .. grr ..

taknak melalut , apa yang menyebabkan aku kata aku berjodohan dengan nombor 6 adalah senarai blog aku yang di-listkan oleh MTT pada kedudukan 160 .. ada 6 walaupun bukan 166 .. eee , tempat aku lah patutnya tu .. takpe , takpe .. tunggu aku nak pegi terjah sana ..


bukti yang lain , aku bertuah jadi follower ke-666 untuk Roq's Blog (gambar tak sempat snap , maaf .. eh , tapi tak caya korang boleh pegi kira) .. lukisan beliau sangat mantap okeh , aku surrender dengan orang lidi aku .. HAHA ..

kalau lah ada bulan ke-16 , mesti aku meronta dalam perut nak suruh mak aku lahirkan masa bulan ke-16 tu kott .. cehh , bulan 6 sudah .. grr , taknak cepat tua pulak .. gedik la lu minah .. aku dah bertuah lahir 16 haribulan 10 okeh ..

banyak lagi kott , tapi aku malu nak cite .. *poyo



notakaki:
join CHURPCHURP cepat-cepat jom!
dah join , jom lumba dengan aku kat The Night Race ..

++++++SAMSUNG GALAXY SII++++++
++++++PROTON INSPIRA++++++
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

14 .16kg daun berguguran:

CIK FERRA AWW said...

WAH BULEH TUNTUT HADIAH. ASEK BTUAH JER :)

Siti Suriani said...

Sama la! siti suke no 6 jugak. hehe siti suke no 6 n 7.. :)


http://misssabrinaa.blogspot.com/2011/07/facebook-baik-ke-tak-baik.html

Bro ahmad said...

dah2 ni entri last untuk hari ni ke?
huhuhu 160 tertinggal orang no95 pantaskan...:)

Tea said...

@CIK FERRA AWW
hadiah ade. tp kne pegi cek entry lepas. hehe.

Tea said...

@Siti Suriani
aaa, agak laa. tea xsuke no. 7.. tp no tu lah kadang2 datang melekat, kalau x no. 6. =.="

Tea said...

@Bro ahmad
errr, alamak.. dh muak ke asik singgah kt dashboard je? huhuhu.. :(
eleh, nk gtau dia pantas la tu eekk.. :P

sergeant keroro said...

hehe, nak jugak no bertuah tu XD

Tea said...

@sergeant keroro
err, p cari sendiri. kehkeh. xP

Sunah Sakura said...

saya no berapa ek? tak cek pun lagi..

Tea said...

@Sunah Sakura
kak sunah ade kt no. 272.. tea dh cek.. hee~

iPai said...

wah siap dengan no 6 semua tuh ..

patut laa suka sangat no 6 .. kiranya follower tuh nak simpan untuk wat koleksi laa tuh ..

huhuh ..

nanti dah kawin pon anak 66 .. wahhhh ... !!!!

Tea said...

@iPai
err, anak 66? kalau cicit munasabah lagi ni. -..-"

Ezad Skytech said...

waahhh...semua nak ada 6 ni..hee~

p/s : den lahir bulan 6...haha...jgn jelez...

Tea said...

@Ezad Skytech
takpe. tea lahir 16hb.

nk jeles gk wawawawa,