ORANGES

meaningful monday #1

19 comments


if you haven't any charity in your heart , you have the worst kind of heart trouble .
~Bob Hope




renung-renungkan .. hidup ni tak boleh pentingkan diri sendiri je .. kebaikan itu tetap perlu dalam diri setiap insan , walaupun hanya sekelumit .. kann .. :)



notakaki:
maksud meaningful pada aku ni adalah , quotation ..

------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
------DiGi SUPER RELOAD SOCIAL------
------TOYOTA VIOS------
------SAMSUNG CORBY II------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

19 .16kg daun berguguran:

Bro ahmad said...

sape laa yang bertuah dapat hati tea tu...p?

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

betul2..tak boleh nk selfish.. :D

Freaky said...

uik masukkan balik hati yang terkeluar tu

siti kektus said...

hati lagi besar dari badan, tea. hehe

NasZ said...

betul tu..betul tu..sokong sangat kat awak..kebaikan akan dibalas dengan kebaikan..kejahatan akan dibalas dgn... (sendiri agak..)..

MOHD NASER.com

iPai said...

mak ai .. kalau keluar nanti, mati r Tea .. cam ne ?

Tea said...

@Bro ahmad
err. bertuah ke? >.<

Tea said...

@Fee Hafeezah ketuk keyboard
susah selfish ni. apa pn xboleh.

Tea said...

@Freaky
eh, xleh eh kasi letak luar? haha.

Tea said...

@siti kektus
hati berkobar-kobar namanya. hhaha.

Tea said...

@NasZ
kejahatan seharusnya dibalas kejahatan. tp biarlah kita jd orang baik, kita balas dgn kebaikan, kasih sayang ye. :D

Tea said...

@iPai
err. heee. tolong operatekan, masukkan balik r camtu. boleh? :D

iPai said...

hehe .. leh operate masuk balik ek ?? uhuhu ..

Tea said...

@iPai
hehe. kalau boleh r. xDD

Подтверждаю said...

as salam..
oo..gitu.. hehe
oh! yang pasal JQuerry tu, mas atea nak pasang widget, tengok bentuk scriptnya. kalau ada part yang ada url gambo, maksudnya selain skrip yang membentuk rupa widget tu, ada link url gambo, tu kod skrip javascript. jadi, tea cari widget yang guna jquerry.



by : http://fadzli-rt.blogspot.com

Tea said...

@Подтверждаю
oh gitu. paham jugak. :) tengs.

iPai said...

huish .. kena laa kasi masuk balik kan

sergeant keroro said...

hehe, hati ai kecik, xleh nak keluar :P

Tea said...

@sergeant keroro
hati tea besar gila. macam orgnya. kihkih.