ORANGES

say cheese

18 comments


holla guys ..

banyak gila komen masuk ni , risau pun ada .. mengarut je risau , suka lagi ada .. kehkeh .. tapi sorry lah sume , esok baru aku approve komen kalian .. tak pun tengah malam slow slow approve .. :D

say cheese , please .. ngeee ..

ada keje sikit nak buat .. keje apa mana boleh tau .. keje kawin aku kot ? kehkeh .. tapi , nak pegi jadi silent reader + bising reader kat blog korang je ..

skang kepala aku dah kusut balik , pasal PTPTN lagi .. dah macam taknak pulak apply , tadi petang cakap lain pulak kan .. okeh , aku memang lalang .. bai ..




notakaki:
PTPTipu .. ngee ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

18 .16kg daun berguguran:

EYFAalias said...

takyah apply la PTPTIPU tu. ehehhee

Cik Ezy said...

hehek..
pulak..
jgn jadik lalang..
ikot kata hati..
=)

Ezad Skytech said...

relaks tea...ambik masa utk fikir ye...hee (^^,)

aimie amalina said...

aiyoooo..jgn ponin2 ye!

sergeant keroro said...

kenapa pulak?? hehe XD

siti kektus said...

ish. lalang tak comel lah. amek lah kektus, comel. hoho :p



byk sgt kena isi form ea sampai jadi kusut?

Tea said...

@EYFAalias
hhaha. dlm mode berpikir.

Tea said...

@Cik Ezy
jgn jadi lalang jadi lah org. (dh macam iklan)

Tea said...

@Ezad Skytech
huhhuhh. scholar lmbt lagiiii. >.<

Tea said...

@aimie amalina
taknak kasi ubat ke?

Tea said...

@sergeant keroro
nk tunggu scholarrrrr. >.<

Tea said...

@siti kektus
kektus tea dh nak mati lah kt umah ni.

tu nk bela lalang plk. hahaha.


entah le, nk scholarrrrrr. >.<

belog|amiyo said...

meh bising kt blog aku.

Abang Stalker said...

yeay!eyfa pun da ikut abg.PTPTipu..haha

tp ok la klu apply tuk pljr fulltime.kang x apply mn plk nk cekau duit.

klu parents nk tanggung xpe juga. :)

iPai said...

ok tea .. rilex dan cool je .. fikir elok2 .. yg tea plan dalam post tuh pon dah cukup baik ...

Tea said...

@belog|amiyo
kehkeh. jap jap.

Tea said...

@Abang Stalker
haha tgk la nt cmne.

Tea said...

@iPai
hahah xDD