ORANGES

"eh , dia ni kan ...! "

14 comments


aku ada lah masuk blog sorang blogger ni .. bukan ada lah masuk .. tapi selalu sangat masuk .. kira dalam kategori terjahan aku tiap-tiap pagi lah ..

hebat lah dia kan , sebab tarik aku nak baca blog dia tak payah via dashboard mahupun bloglist .. perghh .. tapi dalam diam-diam , ada lah jugak benda yang aku tak puas hati ..


kalau tak puas hati , luahkan .. jangan disimpan lama-lama .. meletup jadi letusan gunung berapi nanti .. lagi pun , buat apa lah aku nak simpan rasa tak puas hati tu lama-lama ..

apa yang aku tak puas hati sangat tu ? pergh , banyak lah gua cakap lu .. dah dua hari berturut-turut kot , dia asyik promote blog aku dalam entry dia .. malu aku derr !

*ni entry ke-2*

memang lah aku tak puas hati , asyik dia je yang promote aku .. bila pulak turn aku nak promote dia weh ?? tak aci , serius tak aci ..

*ni entry ke-1 .. eh , pertama lah ..*

so , entry ni memang khas untuk dia .. hehehe .. dalam blog dia , tak payah cite ar .. dah habis aku terjah .. dari entry , sampai ke komen dan widget-widgetnya jugak ..

blog simple , ringan , header flash wooo .. nak pegi exchange banner lah pasni .. mana aku kenal dia ni ? from segmen Kenangan Antara Aku dan Dia tu lah ..


korang , jangan jadi kejam pulak .. aku nak korang terjah blog dia ni .. tak rugi pun masuk .. siap boleh upload banner korang untuk iklan free tau !!



notakaki:
sebenarnya , entry ni langsung bukan entry nak marah orang okeh .. sekadar nak promote je .. heheh ..
dia yang aku maksudkan dalam entry ni ialah Bro Ahmad ..

join CHURPCHURP cepat-cepat jom!
dah join , jom lumba dengan aku kat The Night Race ..

------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
------DiGi SUPER RELOAD SOCIAL------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

14 .16kg daun berguguran:

tia @ Ini Kisah Tia said...

hahaaa geng .com :)

shiema sufian said...

ingatkan ape lah tadi :)

WuMing said...

Bagus laa macam nii... orang promote kita... kita juga promote.. WuMing juga baru saja buat satu entri untuk promote kawan-kawan... tajuk "My Friends'

Tea said...

@tia @ Ini Kisah Tia
kehkehkeh. :P

Bro ahmad said...

terharu jap..sop.sop.sop. xixixi betul tu geng dot com hahaha

Munna said...

ha nk g jengah bro ahmad jap =)

blm lg .com =(

sergeant keroro said...

hehe, dah selalu :p

XD

Подтверждаю said...

w'salam..
ekeke~ posen ghupenya

=p

dia memang kuat ngusik~
maka berhati-hat la~
banyak modal tu mengusik blogger

=p

Tea said...

@Bro ahmad
ecehh, suka dia ada gelaran geng dotcom.

Tea said...

@Munna
jangan sedih2. cpt lah pegi beli. :)

Tea said...

@sergeant keroro
haha. dah slalu xyah terjah dah . k. (jahat btol tea)
kehkehkeh.

Tea said...

@Подтверждаю
hahah. tatak kesah maa. kehkeh.

Ezad Skytech said...

hehe...best pe kena promote...sekali sekala kan..(^^,)

Tea said...

@Ezad Skytech
hehe. suka lah sebab letak link kita. xDD