ORANGES

Self-made lebih berharga dari membeli ..

24 comments


semalam sehari suntuk aku menghabiskan masa terluang buat benda alah ni .. *tipu* *tipu* *tipu*




memang puas hati gila lah bila dah siap .. ngee .. tak payah dah nak buang duit beli mahal-mahal , high quality lah konon kan .. bagi aku , self-made lagi aku sayang ohh sebab memang bernilai di mata kita sendiri ..

cuba bagi kat orang yang korang sayang , hah .. dia simpan ke buang ? simpan lah dah tentu , tapi itu pun kalau orang yang korang sayang tu suka dan kenal Danbo lah .. kuikui ..


err , nampaknya ini jugak yang sentiasa di hati aku selain Domo dan Danbo .. boleh gerak sendiri tanpa disentuh dan disuruh .. memang nak kena spoon-feeding saja .. totally gedik ..



notakaki:
eh , aku dah makan rendang .. ;p
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

24 .16kg daun berguguran:

syerz eyryn said...

comeyy laa. . hehe. .
cm kcing ryn jugakk :)

Bro ahmad said...

comelnya kucing tea..bro ahmad nak culik bawak balik hahaa

H.J said...

bagi kat sni la yang kotak tu..buat GA..lawa jek..hak3

iPai said...

wah tahniah .. dah cantik dah tuh !!!

sergeant keroro said...

grrr... nape kucing tu comel sangat??

hehe XD

EYFAalias said...

Suka danbo tak suka domo. hehhhee

EYFAalias said...

kucin comel!

Ezad Skytech said...

hee..siap jugak danbo ni ye tea..(^^,)

Tea said...

@syerz eyryn
haha sama kaler ke?

Tea said...

@Bro ahmad
errr jangan laa culik bawa balik sobs sobs.

Tea said...

@H.J
haha. alahai, tak cantek lah. ;p

Tea said...

@iPai
tengs ipai. tengs sebab bagi steps. ;D

Tea said...

@sergeant keroro
mungkin sebab orangnya comel kot? haha.

Tea said...

@EYFAalias
haha. tea suka dua-dua. dah trend. kehkeh.

Tea said...

@EYFAalias
^^,

Tea said...

@Ezad Skytech
haha akhirnya. :D

iPai said...

hee, sama2 ..

siti kektus said...

tak suka danbo sama domo. lalalala

*tak tau lah satu hari nanti akan tersuka ke hape kan. ;)

hira said...

hahaha. comel betul kucing tu~

hira said...

hahaha. comel betul kucing tu~

Tea Dno said...

@iPai
:)

Tea Dno said...

@siti kektus
nak tunggu siti suka domo. hahahaah. ;p

Tea Dno said...

@hira
ngee~ nakal yang amat tu.

Tea Dno said...
This comment has been removed by the author.