ORANGES

DAY TEN: 10 FINAL WORDS

21 comments


meh singgah baca yang 2nd last punya .. DAY NINE: 10 WAYS TO WIN YOUR HEART

errrr .. peliknya mintak 10 final words .. macam aku nak pegi jauh-jauh je .. okeh , bolehlah anggap macam tu je ekk .. lagi lak tengah jiwa kacau ni kan .. HAHAHA ..


1. Alhamdulillah habis penantian buat cabaran ni .. makin lama makin bosan aku ..

2. rasa macam taknak proceed pun dengan 30 days challenge tu .. kehkeh ..

3. agak-agak kalau esok aku 'takde' sape nak tolong tutupkan blog aku ehh ?

4. shoutbox kat blog aku ni berguna ke tak ek ? haish , dah lah blog berat ..

5. notebook memang sangat lembab , bila nak beli laptop sendiri yang baru ni ..

6. mana tempat belajar lah aku dapat ni nanti ..

7. nak tinggal kat oversea lah .. aiseh .. (kalau musim sejuk boleh beku-beku kat sana)

8. tetiba rasa nak buang 1 nombor henfon aku .. buang henfon skali ..

9. final words ..

10. tamat .. mekaseh ..




notakaki:
join CHURPCHURP cepat-cepat jom!
dah join , jom lumba dengan aku kat The Night Race ..

------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
------DiGi SUPER RELOAD SOCIAL------
------TOYOTA VIOS------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

21 .16kg daun berguguran:

Bro ahmad said...

Tea entri ke berapa hari ni..ada ahmad tertinggal ke? shout box nak buang ke?

sergeant keroro said...

yeay!! tamat, hehe xD

p/s : jom buat alien challenges, nak? XD

Mejuez said...

akakakak cukup 10.. perfect.. Tahniah anda menang.. hihihihi

<-- kalau lah ni juri...

Niena Pengembara Ilahi said...

baru sempat melawat harini.. cihat x ^^?

Abang Stalker said...

sygnya nk buang hp.jgn le buang..baik tanam je.mn la thu kot2 esok lusa blh tumbuh 2,3pokok hp ke..hahaha

syahira ariff said...

eh betul la part notebook tu
notebook cpt panas
x suka

KizZ said...

Ish...Boleh ke buang satu nombor tu??haha...kelakarlah...

.m y z. said...

no 6 tu memang tengah bermain dalam fikiran tika dan saat ini. result upu for degree keluar 15 hb ni. cuak sangat2 .penentu masa depan T__T

iPai said...

laptop itu format window 7 .. mesti leh jalan punya

iPai said...

habis dah .. tp sambung laa lagi yg 30 tuh .. heheh

Подтверждаю said...

as salam..
oo.. no. 7 tu..nak pergi ke sekarang ni? summer maa~ ekeke~

ini ialah apa tea?
churp2 punya assignment ke?



by : http://fadzli-rt.blogspot.com

Tea said...

@Bro ahmad
errr. xlah kot. habis sume nk buang lak.

Tea said...

@sergeant keroro
haha. meh laa kasi idea.

Tea said...

@Mejuez
woo. juri xberbayar. hihih,

Tea said...

@Niena Pengembara Ilahi
Alhamdulillah sihat je. :D

Tea said...

@Abang Stalker
haha. kalau boleh best gk ek

Tea said...

@syahira ariff
memang. >.<

Tea said...

@KizZ
err, kelakar eh? >.<

Tea said...

@.m y z.
huhu. tau xpe. >.< gudluck ehh.

Tea said...

@iPai
dh mmg windows 7, tp starter pny lah. lgpn, RAM sket. >.<

err, xnak lah kot. tp, nt pk balik.

Tea said...

@Подтверждаю
haha. tunggu winter nt lah. >.<

xdelah, sj2 buat. geng blogger lain ada buat. saja nk join gk. :)