ORANGES

wajah baru ..

16 comments


dari haritu dah dengar isu pasal blogger.com nak bertukar wajah baru .. tapi biarkan je dulu .. sebab sayang layout blogger.com yang lama .. kehkehkeh ..

tapi , harini rasa macam nak beralih arah dah .. dengan warna baru , bagi aku cepat lah jugak .. tak lambat lah ohh , maybe it depends kann ..

*post baru woo .. draft.blogger.com*

kekok tu dah tentu , tapi kena lah explore habis-habisan .. kalau tak , mana nak tau apa function button tu dan button ni kan .. haha .. aku sampai skang jakun lagi tak habis ..

dah lah kekok , pegi set sebagai default pulak tu .. haha .. alah , kalau rindu yang lama .. pegi lah switch balik ke sana .. kadang-kadang aku lagi suka benda lama dari benda baru ..


*eh eh .. belog abglan.com lah*

aku dah tukar .. korang bila lagi ? kalau warna pink lagi aku suka tau .. kehkeh ..



notakaki:
join CHURPCHURP cepat-cepat jom!
dah join , jom lumba dengan aku kat The Night Race ..

------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
------DiGi SUPER RELOAD SOCIAL------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

16 .16kg daun berguguran:

Bro ahmad said...

cantik simple dan menarik...:)

Cik Ezy said...

xsuke yg baru..
suke yg lame jgk..
huhu

sergeant keroro said...

macam stylo gak, hehe XD

Atiqah Sa'ahiry said...

Tea : dah 500 follower...all the best dapatkan 600 follower pulak..ehhe

Подтверждаю said...

as salam..
erk. pakcik tak pernah jenguk langsung. mana nak cek fungsi nih? nak aktifkan kat mana?
lama juga tak cek fungsi terbaru dari google blog. adei..
hehe. pink. mana taknya jadi berat. cuba bagi putih. load kurang. hehe~

lama dah pakcik tak singgah sini. agak bz. tak dapat bw sangat >_<


pakcik nak bagitau ni..
tehuzz mampu..

Boleh Memandu Menggunakan Otak je! Tanpa perlu Guna tangan. Tak Percaya? Terjah!!


by : http://fadzli-rt.blogspot.com

Tea said...

@Bro ahmad
ye ye. tp mcm terkial sket. haha.

Tea said...

@Cik Ezy
nk buat cmne, manusia perlukan perubahan. huhu.

Tea said...

@sergeant keroro
agak laa. err, ini kaler oren, konfem gary suke.

Tea said...

@Atiqah Sa'ahiry
wahhwaahhwahh. beri perhatian dia ekk. mekasih. :)

Tea said...

@Подтверждаю
ohh. tea ada sediakan link kat atas. draft.blogger.com


hish, banyak kaler putih gak tu. tp ada keorenan lah. hehe

Bro ahmad said...

tea macam mana nak buat rool macam tepi blog tea nih?

Mejuez said...

Ahahaha ini bila dapat tau berita ni?? :D

simple kan dashboard baru ni.. comel2 jew.. :D

Tea said...

@Bro ahmad
tea dpt ktne ehh? jap.

tea dpt kt sini.
http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/06/tutorial-change-your-scrollbar.html

abglan said...

Aik? abglan..? Nie dah kes promote dah nie... malunye (tutup muka, lari laju2) waka ka ka..

Tea said...

@Mejuez
ahaa. tau dh lama, baru nk tukar je. tak pasan yg awakk pn buat entry pasal ni. hehe.

Tea said...

@abglan
eceh, ngade pulok nk lari. hahaha.