ORANGES

aku jadi ghairah III

32 comments


melampau betol sampai dah episod 3 ni .. yang sebelum INI pulak ..


lepas je dapat 1 Schedule Tweets , tetiba ada lagi 1 datang hinggap .. dan aku tengok yang sebelum tu punya dah publish kat Twitter aku .. so , aku mula lah paham sikit sikit camne dia function .. lepas je aku habis compose dan submit , biarkan pihak Churpchurp publish kan untuk aku ..

ayat nak di compose pun tak lah memerlukan ayat yang super duper powerful english kan .. simple je sudah .. in malay pun boleh , takde hal .. asalkan dia , kita dan orang lain boleh paham .. lepas je Schedule Tweets tu dah publish , esoknya aku pun check la earnings aku ..

wow , memang naik lah kan .. bak kata diorang yang dah pakar tu , ada lah kiraannya bape sen entah per follower .. so main darab darab lah ye .. mana nak dapat lagi follower ramai-ramai , try masuk Twiends.com .. but please , main add add jangan cheat ye .. dah follow , pastu tak lama tekan unfollow pulak .. dem tahu ..

sekarang , dah masuk banyak Schedule Tweets walaupun tak laju laju macam kete lumba .. kira okeh lah untuk esaimen hujung minggu bak kata para blogger ni .. kehkeh .. dan serius tak rugi nak join Churpchurp ni .. duit takyah keluar , perah otak sikit je ..


by the way , meh la add Twitter aku .. kehkeh .. habis dah , taknak dah buat sambungan ghairah ghairah ni .. macam pelik je dah .. wakaka ..



notakaki:
dah makin kekurangan idea nak update pasal pe .. kawin punya cerita boleh ? =.="

------DiGi iPHONE 4------
------MAXIS PREPAID DATA ROAMING------
------DiGi SONY ERICSSON W8------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

32 .16kg daun berguguran:

Bro ahmad said...

hahaa churp2 punya crita adeess terkena...

Tea said...

@Bro ahmad
hihihihi. xDD

Niena Pengembara Ilahi said...

ok.. wat la entri bla nk kawin
hehehehe

Munna said...

erm...xreti langsung psl churp2 nih...dulu aktif gk skrg dah naik mls...nape ntah..

ha tp bab update entry jgn la mls..hihi update je psl ape pun... msti ada yg baca pny.. =)

Ezad Skytech said...

pasal churp2 rupanya..hee..

mmg tak arif pasal churp2 ni..(^^,)

NasZ said...

tak pernah dapat schedule tweet ni..

MOHD NASER.com

Tea said...

@Niena Pengembara Ilahi
errr.

cadangan yg baik tu. kehkeh.

Tea said...

@Munna
hee. kalau merepek mesti xde sapa nk baca. =.="

Tea said...

@Ezad Skytech
haha ingat pasal ape? :P

Tea said...

@NasZ
depends on twitter follower kot. :)

Nadya O'Conner said...

kene create ayat bagus...baru dapat bnyak schedule tweet..:)

#WW Minggu Ke-8

Tea said...

@Nadya O'Conner
wee. tengs, :D

Nazzue said...

Suspen jer tajuk...:p ingatkan apa...huahaha (gelak jahat)

Tea said...

@Nazzue
err. hahaha. tajuk je panas. :P

Sunah Sakura said...

alamak tak pandai... =.=

siti kektus said...

haha. ingatkan ghairah tuutt~ :p

Tea said...

@Sunah Sakura
huih tak pandai ape tu?

Tea said...

@siti kektus
tutt tu adek beradek tett ke? kehkeh.

abglan said...

he he he.. acc tweeter aku stakat nie sorang je follower aiyak!! tau la canne nak mempertingkatkan pasnie..

Tea said...

@abglan
haha. xhabaq mai twitter. meh sini nk add. :P

Abang Stalker said...

uuurghh...ghairah bc entri ni...



basah da ni...basah tiak.wawawaaa ;))

-abg x pnh layan bnd2 ni sume.psg tp bt xtahu je.

Tea said...

@Abang Stalker
haha. mesti dah masyam dah tu kan? hahaha.

iPai said...

uhuh .. dah pernah dapat scheduled tweet ni .. syok kot ..

naik sikit2 .. heheh .. tapi skrang dah lekat dah .. tak tahu napa ..

Tea said...

@iPai
dh lekat? maksudnya?

iPai said...

eh sori .. dah tak lekat satu pon .. tak tahu kenapa

sergeant keroro said...

hehe, dah banyak schedule tweets ni. tapi tak buat.

malas nak check :P

Tea said...

@iPai
oh sama lah. penat gk tunggu seminggu lepas. takde pn. haish. kijam kijam.

Tea said...

@sergeant keroro
pehh biarkan rezeki bergolek pegi. huhu. T___T

Abang Stalker said...

abg selalu dpt email dr 'Yuna' tuk sys.my tp x pnh pun abg nk grab peluang tuk dpt duit.haihh~

org malas selalu rugi.

Abang Stalker said...

eh,tiak abg wangi ok tea..mahu?wahahaha ;))

Tea said...

@Abang Stalker
hehe. tea pon sama lah. says.my kurg sket layan. layankan survey dia je. ngeee.

takpe, abang dh keje, lg bnyk duit. xDD

Tea said...

@Abang Stalker
ehh nk buat ape? tiak tea pn wangi lah. cium sendiri je. huahua.