ORANGES

blog terhangat untuk diterjah .

5 comments


oppss , ape ni tetiba header sendiri ade kat entry ni ? haa , okeh . camni , petang tadi kan riuh kita sume masuk segmen kat blog bro BA . saya berminat dan saya berminat semula . jadi kat bawah ni hasil-hasil yang dah aku masukkan dalam bloglist aku .

bloglist tu kat atas skali okeh . of course bloglist baru , dengan name BLOG TERHANGAT UNTUK DITERJAH . nanti boleh tengok lah , blog anda ade ke tak . kalau takde , gtau . ade sebarang kesilapan harap maklum , aku hanye manusia biase . HEE .

  1. http://lulu-pages.blogspot.com/
  2. http://gurlgemini.blogspot.com/
  3. http://leyzajamil.blogspot.com/
  4. http://nazirulhazwanws.blogspot.com/
  5. http://eyfaaliasstory.blogspot.com/
  6. http://eclipseorange.blogspot.com/
  7. http://magentalabel.blogspot.com/
  8. http://wydaz.blogspot.com/
  9. http://paksyahot.blogspot.com/
  10. http://mien91.blogspot.com/
  11. http://eiz1004.upprofits.com/
  12. http://intizhar-kalamhati.blogspot.com/
  13. http://inibelogfyna.blogspot.com/
  14. http://qasehsaifudin.blogspot.com/
  15. http://salimharmanain.blogspot.com/
  16. http://suha-missungu.blogspot.com/
  17. http://www.nazzue.com
  18. http://si-polarbear-cute.blogspot.com/
  19. http://mynayusof.blogspot.com
  20. http://atia-gadismelayu.blogspot.com/
  21. http://maduheart.blogspot.com/
  22. http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/
  23. http://www.massaari.com/
  24. http://efagurlz.blogspot.com
  25. http://jalinankasihkita.blogspot.com/
  26. http://frameandlenses.blogspot.com
  27. http://sitiumairahsaat.blogspot.com/
  28. http://farahahalife.blogspot.com
  29. http://hujanmakinlebat.blogspot.com
  30. http://www.sjiehan.com/
  31. http://miss-nadya.blogspot.com/
  32. http://nanacyunkdye.blogspot.com/

ngam 20 kann ? nak masuk boleh lagi , tinggalkan je komen kat entry aku JOM TUKAR LINK SUKA SAMA SUKA . klik kat gambar header aku okeh . hehe . harapan aku semoga kita terus maju dalam berblogging . hoyeayy . :D

*update
kalau aku takdapat detect blog aku di blog korang , link ini akan di-delete . sori dan HARAP MAKLUM . kejujuran itu penting kann . :) bro BA kate kena jujur . okeh , takbaik tipu .
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

5 .16kg daun berguguran:

izyan yasmin said...

suka :D

alin~hazlin~ said...

thanks.. ada jugak mas0k senarai...

zety madu said...

saya pon dah masukan awk dlm blog list..

tia @ Ini Kisah Tia said...

hehe . nak buat blogwalkinglah ;)

mas saari said...

ok dah masuk dalam bloglist kawan blogger baru!