ORANGES

tutup blog ?

21 comments


pergh , rindu kat blog takde sape yang tahu .. dah selamat sampai ke rumah , sangat-sangat Alhamdulillah .. thanks kat sape-sape yang doakan aku selamat pegi dan balik tu ..

aku sambil-sambil ada gak lah tengok blog-blog yang lain .. banyak yang frust , kata nak tutup blog lah , taknak berblogging lagi lah .. aduss .. hilang lah sumber blogwalking aku pasni kan ..


tapi , orang lain sibuk nak shutdown kan blog .. aku pulak sibuk nak menambah lagi 1 blog .. tapi taktau lagi nak fungsikan sebagai apa ..

orang lain ada lah jugak blogshops , sumber untuk tambah pendapatan sampingan .. err , aku ? mungkin aku akan buat , tapi betol-betol personal lah kot ..


Insya-Allah , kalau aku buat lagi 1 blog .. taknak bagitau korang .. kehkeh .. tapi , sape yang dapat jumpa tu nanti .. tak kisah lah .. *perancangan tambah blog lambat lagi



notakaki:
makan durian itu 1 nikmat dunia ..
korang boleh lawan aku kat The Night Race ni ?

------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
------DiGi SUPER RELOAD SOCIAL------
------TOYOTA VIOS------
------SAMSUNG CORBY II------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

21 .16kg daun berguguran:

EYFAalias said...

amboi rajinnya nak buat banyak2 blog. ehehe

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

hehe... tea nak buat 1 blog lagi ye... chaiyok2... gudluck =D

Freaky said...

wahh nak buka 1 lagi blog ?

SoLy SoLicious said...

xpe2...sy pye belog kan ade...dtg lah bw ke belog sy.. teehheee

Niena Pengembara Ilahi said...

hehehe,,, ooOo nk wat lgi stu blog eh...ok gak... :D

Tea said...

@EYFAalias
err, hehe. perancangan lagi. tgh discuss nk buat pasal apa gn adik. haha. xD

Tea said...

@Izzat Nazmi Saiful Bahri
tenkiu2. lom dpt title lg. :D

Tea said...

@Freaky
kottt. Insyaallah.

Tea said...

@SoLy SoLicious
errr. kehkeh. jgn risau. tea dtg nt.

Tea said...

@Niena Pengembara Ilahi
dlm perancangan lg , kak. hee.

sergeant keroro said...

buat blog pasal alien pink, haha XD

iPai said...

ala .. sorok2, tapi bagitahu .. stalk r macam ni sampai jumpa .. wakaka

Anif Abdullah @Mr AA said...

janji boleh handle (blog)xpela kan..huhu

siti kektus said...

siapa2 yg dapat cari blog tu nanti, dapat hadiah tak? hehe ;)

Tea said...

@siti kektus
errr. depends on modal. kehkeh. eleh, buat blog tu pn blm lagi.

Подтверждаю said...

as salam..
ahaha~ kalau nak buat, jangan ada kaitan dengan tehuzz, tea, dsb,. mudah pakcik detect

=p

ok, dengan kata lain, jangan guna under akaun yang ni~
lalaala~ nanti pakcik pantau diam2~ haha~ shhh~



by : http://fadzli-rt.blogspot.com

iPai said...

banyak ye blog nak buat ..

Tea said...

@sergeant keroro
alien pink pulak dah. hhahaha. xDD

Tea said...

@iPai
eceh.. nk ganti abg stalker ke? xD

Tea said...

@Anif Abdullah @Mr AA
hehe. tu xtay lg.

Tea said...

@Подтверждаю
amboi, pakcik je lah nk tau ekk? haha.