ORANGES

WORDLESS WEDNESDAY #5

9 comments


*maaf , aku tak sediakan tutorial ni .. xP



notakaki:
ni mesti datang dari SINI ..

join CHURPCHURP cepat-cepat jom!
dah join , jom lumba dengan aku kat The Night Race ..

------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
------DiGi SUPER RELOAD SOCIAL------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

9 .16kg daun berguguran:

G3-lina said...

haha! ade ke org yg na muntahkan makanan??? baik tayah makan teros~

datang sini balas kunjungan anda di segmen seminggu 100 follower

Tea said...

@G3-lina
hahaha. tu lah pasal. okeh. tenkiu dtg ekk.

tia @ Ini Kisah Tia said...

alaa , senang jeh tu . hahaa . tapi apsal nak muntahkan makanan lak ? huhu :)

Tea said...

@tia @ Ini Kisah Tia
apa yg senang tu tia? eh, tanya org yg cr keywords tu kt blog tea lah. kikikiki.

Abang Stalker said...

Assalamualaikum wbt dan slmt sejahtera..bole sy thu mcm mn nk muntahkn makanan?wahahaha..;)) sila bt tutorial utk muntahkn makanan.

iPai said...

apa lagi .. permintaan tuh .. kene laa wat video tutorial satu ..

Tea said...

jahat ek korang. coy! abang stalker jd model. ipai tukang rakam. boleh gitu? :P

then, nt tea upload lah kt sini. xPP

siti kektus said...

haha,
orang tu fikir tea ni pakar segala2 nya kot. ;)

Tea said...

@siti kektus
agaknya lah kan. tp still harini, xpenah lagi keywords lucas2 dah kira alhamdulillah. hiks.