ORANGES

SEGMEN: Aku ingin diSkodeng Abg Stalker

22 comments


klik banner untuk join , taknak ? tampar nak tak ? kehkeh ..

haha .. aku nak join jugak .. aku tak kisah lah .. saja nak menyemak dalam bloglist abang stalker .. kalau layak le .. eleh , mesti layak kan abang ? tak layak ? okeh fine .. *nada merajuk*

okeh , jom join ramai-ramai .. psst , abang .. jangan moody sangat .. nanti cepat tua , dah tak hensem dah nanti .. aweks aweks pun lari jugak nanti .. ngee ..



notakaki:
tadi kan , minum teh strawberi .. :P
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

22 .16kg daun berguguran:

aimie amalina said...

waaa..suke teh stroberi!

Tea said...

@aimie amalina
ngehehe. jemput ke rumah mehh.

Bro ahmad said...

tea suka di sekodeng heheee ^_^ hari bro sekodeng kt sini tea marah tak?

siti kektus said...

kalau aweks2 abg stalker lari, pakwes nya masih ada. haha :p


eh, teh tu dicampur strawberi ke?

Tea said...

@Bro ahmad
pehh mana ada suka kena skodeng. hep hep.

haha. skodeng blog ni je takpe. :D

Tea said...

@siti kektus
haha pakwesnya ada aweksnya sudah ngak ada.

hehe. taklah dicampur stoberi hidup tu. cuma kena proses, masukkan aroma dan rasa stoberi. :D

sergeant keroro said...

best ke teh strawberi?? *wat tak tahu, haha

p/s : rajin tol, hehe XD

Tea said...

@sergeant keroro
haha. pfftt. :P

terlebih rajin tetiba.

Abang Stalker said...

pkwe?


eeeuwww~normal ok. ;)

pndai je ct kektus ye.cucuk kang..hahaha

iPai said...

kalau tak layak kan, kita mogok kat blog dia nak ? hehehe

Ezad Skytech said...

hari2 den skodeng blog ni..hahha~ jgn marah ye tea...(^^,)

tia @ Ini Kisah Tia said...

Tia baru muncul ni . dah banyak2 tertinggal wuu . hohooo :)

EYFAalias said...

eyfa baru join! lambat :((

TeAqArH said...

teaqah terjah sini dr segment abang stalker...^_^.... selamat berkenalan yer..^_^

Tea said...

@Abang Stalker
wewitt stret laa? ngorat boleh? *wink wink*

Tea said...

@iPai
haha boleh jgk.


p/s: bakar je jom. xDD

Tea said...

@Ezad Skytech
haha. skodeng blog tak marah. xDD

Tea said...

@tia @ Ini Kisah Tia
tia bz ehh? xDD

Tea said...

@EYFAalias
alah takpe, janji join. xDD

Tea said...

@TeAqArH
hehe. selamat berkenalan. :)

aten qylah said...

aten datang dari segmen yang sama.done follow you.selamat berkenalan yer :)

http://gulahatiqyla.blogspot.com/

Tea said...

@aten qylah
tengs ye. :)