ORANGES

kotak-kotak tu aku rasa sangat comel

20 comments


hey guys .. ogenki desu ka ? genki desu ? oo , hai .. :)

arghh ! tidak tidak ..

*dah kenapa pulak jerit tetiba*

danboard aka danbo lagi mahal dari domo-kun .. homaipakcikgad .. baru lah berura-ura nak beli , skali tengok harga pre-order (online okeh) wowwow .. rm170 untuk yang bersaiz 13cm .. murah lagi domo-kun aku .. boleh bawa tido lagi .. sobs ..


*kira duit syiling dalam tabung*

tapi okeh kot harga tu .. kehkeh .. tak habis-habis dengan rete dunia lah aku ni kan .. huhu .. tapi , tunggu aku ada duit yang cukup .. dah sampai masa , baru aku pegi order , beli , dan simpan danbo tu pulak ..

danbo yang berkotak-kotak tu aku rasa sangat comel .. see , Jepun sangat maju kan dalam bidang teknologi ni ? kita bila lagi ek , asyik kopipes idea orang lain je ..

*statement suam-suam kuku*

aku pun sama je , 6x6=36 erhh ? agak-agak kalau domo-kun aku jumpa danbo .. ada tak reaksi macam kan bawah ni ?? >.<

"siap kau nak kena baling dengan kotak .. dasar kotak !"



notakaki:
join CHURPCHURP cepat-cepat jom!
dah join , jom lumba dengan aku kat The Night Race ..

------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
------DiGi SUPER RELOAD SOCIAL------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

20 .16kg daun berguguran:

Nadzirah K. said...

memang comel :)

NasZ said...

mahalnyer..huhu..

Jemput join segmen simple saya..

SEGMEN SIMPLE : JOM KOMEN ENTRY SAYA ...

deeyamorten said...

comel!!!! cute!!! macam aku... haha

niena shopping2u said...

jepun mmg maju, msa abg kt jepun dlu dia bwk blk hp, msa tu lps spm kot, akak jual kt malaysia.. akak lupa nokia apa.

Tea said...

@Nadzirah K.
yuppp. :)

Tea said...

@NasZ
tu lah pasal. sbb xmeluas lg kt malaysia ni. kalau x, mesti harga cam domo je.

Tea said...

@deeyamorten
ehh?? blah. :P

Tea said...

@niena shopping2u
ohh. best laa. hehehe... diorg mmg sgt maju, tp apa bencana yg berlaku mmg kesian.

Taufan Bin Ribut said...

kotak tu ngan aku sape lagi comel ??hahaha..


Entri terkini : Sayang,bil air dah tertunggak ni.Bile nak bayar(18sx)
Entri sebelum :eh (amacam pendek tak tajuk entri aku)
Watch my video songs ^_^

Tea said...

@Taufan Bin Ribut
topan macam xtau jawapannya apa. dh tentu tea. hahahah.

kotak bulat said...

mahalnya~~

sergeant keroro said...

alien lagi comel dari danbo dan domo :P

Tea said...

@kotak bulat
memang. buat sendiri je lah danbo tu. pastu kaler. -.-

Tea said...

@sergeant keroro
eeekk?? :P

Подтверждаю said...

as salam..
erk! danbo! danbo!
mahalnya RM 170. boleh dapat dengan rm bawah 100 daa. 170 tu, termasuk upah beli ke? mAHAL GILA

danbo saiz tu, kat saitama, berharga rm 50-60 je.. gila mahal. hantar dari mana tu? dari kawasan bencana tsunami ke?

=_=

jangan ketagih danbo??
jangan..

erk..


adakah tehuzz..

ketagih Nasi Ganja? Jangan Tolak Rezeki~ nikmat tu~


by : http://fadzli-rt.blogspot.com

Tea said...

@Подтверждаю
wslm.
errr. kat sana mmg murah. tp nk pegi xde duit lah. ini survey on9 punya harga. huhu. tekejut gila tgk tau.

tia @ Ini Kisah Tia said...

haha . sebenonye Tia tak paham entri ni . kih3x .. tapi apsal katun kotak2 tu pemes ah ? hehee

iPai said...

heheh .. memang mahal laa .. sebab tuh buat pakai kertas .. RM 2.50 je .. hehehe

Tea said...

@tia @ Ini Kisah Tia
errr, sebenarnya nk cite pasal danbo je. haha. entah lah. jd trend. so tea pn xnk tinggal lah. kehkeh.

Tea said...

@iPai
mana nk dapat? pakai kertas bese ke ape? >.<