ORANGES

win my heart #4

11 comments


check out this: win my heart #3

okeh , ini yang last .. hehe .. peneka yang betol jumlahnya 4 .. sama adil , sama fair (err , bukan sama ke ?) 2 lelaki dan 2 perempuan .. hebat lah korang ekk ..


pemilik kektus , err bukan .. pemilik banner di atas ialah cik siti kektus je .. aku just panggil siti , nak panggil kektus macam kejam je aku .. *eh , awak jangan marah hiks

anak dara wak ari , dan masih belum berkahwin .. so , sape-sape yang nak masuk line boleh lah usha .. hiks .. pegi terjah cepat-cepat okeh sebelum aku tukar siaran lain ni .. eh tak tak .. :D




notakaki:
jawapan yang membuatkan mereka sume ni betol adalah jawapan yang ketiga .. ye , aku memang sayangkan haiwan .. yang lain aku senaraikan tu sume dusta okeh ..

------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
------DiGi SUPER RELOAD SOCIAL------
------TOYOTA VIOS------
------SAMSUNG CORBY II------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

11 .16kg daun berguguran:

iPai said...

masuk line plak laa kan .. hehe

Bro ahmad said...

anak dara wak art...tea bro baru je balik....letih laa

Tea said...

@iPai
haha, mcm boleh kann.

Tea said...

@Bro ahmad
bro rehat2 lah ekk. :D

Cik Wani said...

hye,,blogwlking here.

btw jom komen link kt entry wani ni

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)

...Minah BluR... said...

oh...kenal dah dgn anak dara tuh hehe

siti kektus said...

tenkiu tea.

nak panggil kektus pon ok jugak, nampak la macam pencinta alam kan. hehe ;)

Tea said...

@...Minah BluR...
kehkeh. good good. kenal dgn lebih rapat. :D

Tea said...

@siti kektus
haha. xleh. comel sgt nt. :P

Подтверждаю said...

as salam..
argh!! gam apakah ini??
pakcik terlewat!! haha!
baru dapat blogwalking lepas terpaksa tumpu pada kerja~

oo..suka haiwan..rakun suka tak?



by : http://fadzli-rt.blogspot.com

Tea said...

@Подтверждаю
gam apa plk? >.<
kektus punya duri kot. haha.

suka aje. tp pakai sarung tgn sbb busuk. huahuahua.