ORANGES

Saya bermusuh dengan .. Dalin

26 comments



kenapa pulak kami ni bermusuh ? sebab kami ni gegurl ke ? oh mungkin tak nak digelar sebagai lesbo .. okeh , cop !! merepek saja .. ini hasil dari segmen INI tempoh hari .. thanks kat kero kero kero ..

aku nak buat ucapan sikit lah (bukan ucapan raya dan ini bajet retiss sikit) .. musuh baru aku , SELAMAT BERKENALAN .. dan happy blogging selalu lah ye .. dengan ini dirasmikan FEED baru untuk bertapak ..



notakaki:
orang lain dah anjur berjuta lemon segmen .. aku je tak lagi ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

26 .16kg daun berguguran:

H.J said...

hehe..selamat bermusuh tea..

EYFAalias said...

wahh. dak dalin ni. ehhehee

Ezad Skytech said...

haa..da jumpa musuh ea tea..

Ezad Skytech said...

eh..silap..bukan musuh la..jiran..heee~

Bro ahmad said...

sama2 tea bro ahmad pun belum anjur segmen..nak anjur segmen sama2 tak?

NasZ said...

selamat bermusuh..haha..

MOHD NASER.com

SoLy SoLicious said...

waahh... bermusuh sayang-sayang xpe..jgn musuh2 lain te tea ^______^

sergeant keroro said...

semoga bermesra-mesra dengan jiran yek XD

Tea Dno said...

@H.J
selamat lah sume hendaknya. haha.

Tea Dno said...

@EYFAalias
mesti eyfa kenal kan?

Tea Dno said...

@Ezad Skytech
haah yup. kero dah pair-kan...

Tea Dno said...

@Ezad Skytech
tau takpe.. tak baik musuh2 ni..

Tea Dno said...

@Bro ahmad
nak buat segmen apa je?

Tea Dno said...

@NasZ
amboihh...

Tea Dno said...

@SoLy SoLicious
oh tidak tidah la harapnya..

Tea Dno said...

@sergeant keroro
begitu lah harapannya.. :D

Dalin said...

Makasih ye Musuh.. hikhik.. sorry buat entry lambat.. huhu.. moga rapat2 lah sentiasa..
*bukan rapat yg lain ye..*
^_^

Tea Dno said...

@Dalin
err takmau musuh2 lah. jiran sudeh. haha. ;p

welcome dear.

siti kektus said...

go tea go! go go. haha :p



slamat bercekau ye. ^^

siti kektus said...

buat lah segmen tuju lagu ke tea. mana tau lagi byk rezeki nanti. ;)

Tea Dno said...

@siti kektus
haha. bekap ni. sayang lebih laa.

Tea Dno said...

@siti kektus
wah wah. buat bersama nak tak? ahah. taktau lagi lerh. kena bagi komitmen betul kat blog kalau nak buat segmen ni.

iPai said...

saya pon tak pernah tea .. takut nak buat .. wakaka ...

wah dah dapat dah musuhnya .. uhuh


(sebenarnya sampai skrang nak cari cam ne nak buat Feed tuh ye)

Tea Dno said...

@iPai
memang takut, takut tak dapat bagi komitmen sepenuhnya.. huhuhu..

eh? taktau lagi ke? keroro ada ajar tuto camne nak buat.. tengok lah.. :)

Syuxer said...

syuk pun dah ada musuh ketat gak hahhaah..iaiut jamaludin.net tuh hahahah..

Tea Dno said...

@Syuxer
tu blogger power tuh. sama lah dengan syuk pun.