ORANGES

baucer McD , bowling tournament

22 comments


haritu dah makan burger sempena McD kasi kupon yang boleh difotostat bebanyak kali tu .. alah , double cheeseburger tu lah .. kan Siti ada makan , tak ajak aku pulak tu .. nasib dah makan .. kehkeh ..

takpe , takpe .. harini kan sesi menggemukkan badan lagi .. dapat lagi baucer McD , ada lah orang bagi kan .. walaupun tak banyak , yang akhirnya akan tambah duit sendiri .. err , tak kira lah .. janji berguna ..


sebenarnya , ada bowling tournament anjuran tempat keje mak aku .. so , nak pegi menyemak skali ar kat sana .. mana tau boleh join sekaki dan dua kaki ..

ee , asal la asik busy je ek ? aku ingat dah rileks rileks je lepas kejadian happy dan terkejut berlaku .. aiseh .. cukup , ini entry merepek saja .. nanti update dengan ilmiah sket .. bai ..



notakaki:
churpchurp taknak kasi aku schedule tweets lg ke ?

------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
------DiGi SUPER RELOAD YOUTH------
------TOYOTA VIOS------
------SAMSUNG CORBY II------
------DiGi iPHONE 4------
------MAXIS PREPAID DATA ROAMING------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

22 .16kg daun berguguran:

Mejuez said...

Dah macam entri abg ben gitu.. :D

eehehehe.. jom lawan bowling jom..! >_<

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

pernah tengok mmber main je bowling ni...
,tak pernah sentuh pon bowling ni...kesian kan...? haha~

kalau lawan tea confirm2 la den kalah...hee~

Tea said...

@Mejuez
abg beben pro ooo.. jom la, meh dtg seremban.. haha..

Tea said...

@Izzat Nazmi Saiful Bahri
err.. xpenah main xsemestinya xpandai dan harus kalah tau.. hehe.. takdenye, tea xde terer mana pn.. :P

Подтверждаю said...

as salam..
hehe~
mcd. pizza hut punya ada?
lama dah tak dapat kupon2 pizza hut.
ekeke.

ilmiah? wokeh~

siti kektus said...

haha, mmg nak makan sendiri je la tea.
kang ajak orang share sama, tak cukup. :p


selamat berbowling ye cik tea. jgn ke longkang dah lah. ^^

Tea said...

@Подтверждаю
piza hut xde sapa nk sponsor. mahal bebeno. kehkeh.

Tea said...

@siti kektus
hehe. tea memain je lorh. :P

amboi, jgn le doa gitu. :P

Munna said...

bab2 main boling ni failed la...asyik ke longkang je...tp bab2 voucher free ni terer la...haha

Bro ahmad said...

macam best je permainan ni..p

tia @ Ini Kisah Tia said...

wahhh , Tia tak pernah main bowling ..

Tea said...

@Munna
baucer free sapa xnak? haha.

Tea said...

@Bro ahmad
mmg best, sampai bengkak jari. best!

Tea said...

@tia @ Ini Kisah Tia
jum jum pegi main. hee.

Подтверждаю said...

pegi main? tea belanja ke? hahaha~

Tea said...

@Подтверждаю
errr.. da hbs duit.. :P

iPai said...

wah .. main kat ne ni ? jusco ke atau parade ?

Tea said...

@iPai
kt parade.. hee.. xsuka lane kt jusco.. kasar.. xD

sergeant keroro said...

hehe, suka sangat mcd :P

Tea said...

@sergeant keroro
mesti lah. :P

Abang Stalker said...

churp2,nuff,sys.my n wht so eva tu sume kedek..nyampah i~ ;(


**sbnrnya jeles x pnh dpt.wawawaaa ;))

Tea said...

@Abang Stalker
haHAH. rileks la abang, sket2 lama2 jd bukit.

p/s: tea geram jgk. takde la dpt masyukk bebenor pn.