ORANGES

kisah hati

10 comments

Hatiku hatimu
Menjadi satu cinta
Ku rasa hadirmu
Menyempurnakan aku

Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Cinta kau dan aku

Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Mungkin kita bersama
Nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya

Tapi cinta bukan milik kita
Semua harus berakhir

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini... di dunia ini
Mungkin kita bersama
Nanti di atas sana
Biar ku setia menjaga cintamu

Cinta kau dan aku
Takkan mungkin bersatu
Untuk saat ini di dunia ini
Biar ku setia menjaga cintamu
Selamanya



notakaki:
err , aku tak suka Remy Ishak macam orang lain suka ..

join CHURPCHURP cepat-cepat jom!
dah join , jom lumba dengan aku kat The Night Race ..

------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
------DiGi SUPER RELOAD SOCIAL------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

10 .16kg daun berguguran:

iPai said...

wah layan lagu pagi2 ...

niena shopping2u said...

hehehe.. bermadah pujangga ^^

Tea said...

@iPai
huhu. biasalah berjiwangan sket.

Tea said...

@niena shopping2u
hehe. skali skala. je...

iPai said...

jgn berjiwang sampai ke petang ..

deeyamorten said...

saya suka ini lagu manyak2... manyak2 punya suka.. (err, kau faham ke apa aku cuba sampaikan nih? haha)

Tea said...

@iPai
oo. xleh ehh? kihkih.

Tea said...

@deeyamorten
deyy. aku paham laa. kihkih.

aimi adilah said...

amat bermakna lagu... lirik yg amat menyentuh jiwa sy.... :(

Tea Dno said...

@aimi adilah
JK kah? huhu.. sabar ye..