ORANGES

url yang selalu jadi mangsa

26 comments


first skali nak online , mesti bukak browser kan ? dah bukak browser nak buat apa pulak ? dah tentu nak masukkan url kat address bar tu ..


tapi bila dah kerap sangat kita bukak satu-satu laman web tu , mesti tekan 1 huruf je dah keluar url tu menandakan kita dah banyak kali bukak laman web tu .. hii ..

aku nak senaraikan antara url yang selalu jadi mangsa aku dari a-z .. tengok le , mana tau nama korang ada .. :P

a - alexa.com
b - blogger.com
c - churpchurp.com
d - darkbatman.com
e - eyfaaliasstory.blogspot.com
f - facebook.com
g - google.com
h - heartbeat.my
i - innit.nuffnang.com
j - janganignore.blogspot.com
k - kad-kadkahwin.com
l - lailyqaisyirah.com
m - myobw.com
n - nuffnang.com.my
o - onemanga.com
p - ping.busuk.org
q - ipai-ans.blogspot.com (aku taktau kenapa mamat ni keluar kat huruf Q .. adess)
r - takde pun ? ada sesapa blog start with R nak suruh aku terjah selalu tak ? kehkeh ..
s - says.my
t - tehuzz.com (err , blog sendiri sudah tentu)
u - umealong.blogspot.com
v - voilastory.blogspot.com
w - sume website berhuruf W keluar nanti .. maksud aku www di hadapan .. -.-"
x - keluarnya x8 .. okeh , memang aku mengidam nak tu .. haha ..
y - yahoo.com
z - zurain93.blogspot.com

sume ni untuk initial je .. aku belum campur huruf lain lagi .. dah konfem lah tambah huruf lain , lain yang keluar kan .. so , korang punya apa pulak ? taknak sharing dengan aku ke ?? kedekut seyh .. haha ..


notakaki:
ada jugak url yang aku tak expect sebenarnya .. contoh huruf K .. haha ..


join CHURPCHURP cepat-cepat jom!
dah join , jom lumba dengan aku kat The Night Race ..

------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
------DiGi SUPER RELOAD SOCIAL------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

26 .16kg daun berguguran:

ABU said...

pink busuk aku selalu masuk..hehehe

assalamualaikum :D

siti kektus said...

haha,

cari kad kawen ye kak, :p

abglan said...

alemek... mula ngan 'a' lah, jawatan sudah di isi.

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

wahhh... tak pernah terfikir pon nak senaraikan semua ni... hee~

iPai said...

hahah .. napekah q ? hahaha .. thank u .. tuh function ke tuh ?

Nadya O'Conner said...

nama nad xda???hehe..nad letak iklan kat blog ini..hehe..:)

entry terbaru::#4 Spontaneous Thursday | ツ Miss Nadya Punyer Blog ツ

sergeant keroro said...

xde pon T.T

EYFAalias said...

hik hik. macam kenal je url yang E tu. malu la. isk. ehehheheh :P macih tea sebab selalu dtg singgah blog eyfa :)

mrs redzuan said...

banyak sangat yang dikongsi. panjang berjela kang kotak komen. ngeee..

iPai said...

wah bz Tea hari ni .. nak tanye laa Tea, mana nak dapat tutorial edit css template .. nak edit tittle post jadi macam Tea r .. ada back ground warna n center

sherah said...

b , f, g , h , y kita samaa <3 hahaha :D

Tea said...

@ABU
wslm. oh, sama lah kita. :)

Tea said...

@siti kektus
errr, kantoi sudeh. siyes xsangka tu yg kuar. kakakaka.

Tea said...

@abglan
err, nak buat camne. asik ke situ je dulu. alah, tp tu initial je. hiks.

Tea said...

@Izzat Nazmi Saiful Bahri
haha. entah camne leh dapat idea.

Tea said...

@iPai
entah lah, pelik tahu?
mana de function nya. huhu. itu initial yg tea masukkan kt address bar. kira cam auto-complete tu lah. tekan a je terus alexa.com. camtu la lebih kurang. hee.

Tea said...

@Nadya O'Conner
eh, xyah sedih2 lah. huhuuh.
okeh, letak aja.

Tea said...

@sergeant keroro
ah sudah. nanges plk. kero kena compete ngan ping busuk lah. huhu.

Tea said...

@EYFAalias
eceh, ngade nak malu.
okeh je. :)

Tea said...

@mrs redzuan
hiks. boleh tahan laa. tp tea punya komen paling bnyk. hahaha.

Tea said...

@iPai
mmg bz neh. ish2. nt sabtu ahad lg double triple bz. huwaaa. tea dh gtau kt shoutbox ipai, k. cek tau. :)

Tea said...

@sherah
common interest ye? >.<

Encik JI said...

ok la tu janganignore ad. bookmark r skali. haha

Tea said...

@Encik JI
errr. lalaalala~
kehkehkeh.


xpe, xbookmark pn salu singgah. :)

iPai said...

uhuh .. dah cek .. ada dah .. wuhuu .. masih tertanya, napa Q ?

Tea said...

@iPai
err, nk tau dtg dr mana? dr sini.

http://ipai-ans.blogspot.com/2009/05/ni-hao-ma.html

pelik, xde huruf Q pn. ipai guna ilmu apa ni?