ORANGES

abang stalker mengganas

33 comments


wah wah korang .. makin menjadi-jadi ekk .. eh , aku tak marah derr , rileks sudeh .. :)


ni abang stalker punya keje .. habis pulak blog aku dibom sana sini .. memang habis lah kan entry entry lama pun kena korek skali .. wawawawa .. takde jumpa secret pape kan ? kuikuikui ..

tapi ni kan sebahagian dari segmen yang abang stalker buat .. hopefully boleh masuk dalam bloglist lah kan .. aku kan pakai popup comment box .. kehkeh .. *puji blog sendiri dah*

hah , kalau taknak kasi duduk dalam bloglist , aku dengan iPai dah pakat nak mogok blog abang stalker .. nanti dah takde budak hensem datang blog abang , kan kan ? :P

jumlah komen melebihi 30 , memang agak berpinar nak approve satu persatu .. agaknya blogger otai nak approve komen camne lah agaknya kan ? kang aku tak balas comment korang , rasa sadis sangat pulak ..


aku kenal abang stalker ni through blogwalking aku ke blog orang lain especially Eyfa dan iPai lah .. rajin sesangat komen , aku pun terjah blog abang ni .. masuk masuk baca Bismillah dulu ..

blog okeh je *macam gegurl sket eh jangan marah nanti kena jual* .. entry dia best seyh .. bikin aku gelak je tiap kali baca .. sempoi habis .. eh , abang stalker orang mana ? sekampung ke tak ? kehkeh .. meh komen sini ..

nak try right click kat blog abang ni tak ? pegi lah try click sendiri .. aku dah banyak kali kena dah .. tapi still buat jugak .. almaklumlah , makcik dah tuo ni haa still lupa lupa sayang .. k , bai ..



notakaki:
ada lagi 1 promote derr , mana pulak printscreen tu pegi ? >.<
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

33 .16kg daun berguguran:

Bro ahmad said...

tea..blog bro ahmad tak ada pengesahan pun..komen terus masuk..mcm mana nak buat tu?

Ezad Skytech said...

haha...habis la..ramai yg nak serang blog tea ni...heee~

p/s : penat approve komen ye tea..?heee~

Bro ahmad said...

waaa dah ada abang..bro dilupakan...sedih T..T

EYFAalias said...

untung la abang stalker kena promot! ciss!

iPai said...

bapak ah 30 ke ??? ganas ye dia tuh ... hahaha


tak paham betul bila dia mengganas sebegitu rupa .. rasanya ni sebab dia pakai orang gaji ni .. haish ..


ari tuh kan ada skandal terserempak ngan dia kat dataran pahlawan, so agaknya dia orang melaka laa ..

iPai said...

dia memang ganas pon .. uhuhuh

H.J said...

tea stalker plak..hak3

Tea said...

@Bro ahmad
kt setting ade comments. cr comment moderation tekan always pastu save. tadaa jadi. :)

Tea said...

@Ezad Skytech
haha sorang2 berlumba-lumba ni. ezad pn sama; haha.

penat lah jgk. kehkeh berpinar mata den;

Tea said...

@Bro ahmad
wewittt mana ade lupa. ish tipu neh.

Tea said...

@EYFAalias
ngeh3 eyfa jeles neh. xDD

Tea said...

@iPai
tu lah tekejut jgk. sume pakat nk kalahkan si alien keroro tu. ngeh3.

pakai org gaji ek. (pstt abang ce komen sket) haha.

yup sah sah org melaka. dah skodeng td. muahahha.

Tea said...

@iPai
ngeh3. iPai pn sama, 2x5=10

Tea said...

@H.J
hak3. nak kena stalk tak? xDD

sergeant keroro said...

ade orang mencuba nak lawan alien, haha XD

Abang Stalker said...

oi..ngumpat ye..wahahaha ;))


cik tea,ni bru 1st round tau.abg nk abeskn sume then abg akn start semula dgn bt 2nd round. :D


insyaAllah..pnjg umur ada le 2nd round.

Abang Stalker said...

nk kne pukul try r right click.hahahah ;))

retis kn..mn bole org nk copycats blog abg ;P

nyampah gle statement..ada yg kne tumbuk gk dgn dak tea.heheh ^^

Abang Stalker said...

ipai lg ganas..wahaha


tgk le..da melebihi 150 komen dia.


ehem..ada skandal ye dgn ipai? ;D xpe2..fhm la..gila2 remaja.

Abang Stalker said...

eh,eyfa sygss abg tu pun ada?haha..

kesian dia..pasni tea promote la eyfa plk. ;)

dia antara blogger plg kacak.hahah

Abang Stalker said...

abg pun x thu la abg ni org mn ;P

bole bg jwpn artis x?

err..No komen plis.haAHAHAHA

kmpg melaka dan ganu,asal kl,kje Johor. :D

Tea said...

@sergeant keroro
ngeh3.. taknak lawan lagi ke?

Tea said...

@sergeant keroro
ngeh3.. taknak lawan lagi ke?

Tea said...

@Abang Stalker
wahwah. ade 2nd round tu. Insyaallah. :)

Tea said...

@Abang Stalker
haha. try la pukul kalau dpt. :P
cewitt bajet retiss tu. >.<
statement mana yg nyampah tu? haha.

Tea said...

@Abang Stalker
lah kacak eyh? baru tau. ngeh2.

Tea said...

@Abang Stalker
ngeh2. skendel lah sgt. hah, eyfa nk letak mana? kehkeh.

Tea said...

@Abang Stalker
oh banyak travel lah ni.

kalau cmtu, pasni pn tea nk bg jwpn retiss gk la. kehkeh.

iPai said...

gila gila remaja ke atau gila2 komen abg stalker .. hehehe

Tea said...

@iPai
kehkeh. gila dua2. xDD

siti kektus said...

haha. pernah lah jugak ter right klik berjuta kali. hehe :p




merantau betul abg stalker ni kan tea. *baca di situ. haha*

Tea said...

@siti kektus
sama le kita. hahaha.

:P

Wanz Mejuez said...

tudia skali dia serang main pecah komen ang tea.. :D

Tea said...

@Wanz Mejuez
bhahaha. nasib lah ruang komen je. kalau rumah, adess habis laa. >.<