ORANGES

muka tak legend

23 comments


morning guys ..

curik komen ni .. kehkeh ..

dah ramai dah .. ye , dah ramai dah mengata pasal header aku tu .. kehkeh .. kan ada harimau kiut dok melekat kat situ .. kiut sangat lah kan , muka tak legend langsung ..

motif aku letak gambar harimau tu , orang selalu kaitkan aku dengan harimau .. bukan sebab aku player untuk Harimau Malaya ke apa .. tapi perangai aku sendiri lah ..

aku ni garang woo .. tak caya ? cuba bagi budak kecik yang degil nak mampus kat aku .. pergh , memang konfem lah jadi baik lepas tu .. *kehkeh , serius ke ?

biar harimau kat header kiut sikit , kang ganas takut pulak orang nak masuk blog aku beb !

bila dah garang , suka marah tu .. orang selalu cakap aku garang macam harimau .. kesian le , aku disamakan dengan harimau .. tu pasal lah suka sangat dengan harimau tu sampai terbawa-bawa ke header blog ..

lepas ni , nak tukar nama ke Tea Tiger boleh ke ? kehkeh , macam tak kena .. dah macam nama samseng pulak ada Tiger , Tiger ni .. *copp , tetiba kenangan lama bertandang

okeh , bai !



notakaki:
banyak aku rasa sesi promote harini .. :P
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

23 .16kg daun berguguran:

Ezad Skytech said...

erk...besar2 tepek komen den kat situ...haha...bila baca komen tu kelakar pulak tea...heee ~

siti kektus said...

haha,
dah macam katun je tea.

*tea tiger*


baik letak tea rimau je. nampak ganas. ^^

Bro ahmad said...

tea kan kuat tacink hahaaa bro takutt harimau..d

Abang Stalker said...

Tea Tiger?

da mcm biskut tiger perisa teh plk tea oi.wahahaha ;))

Cute tiger ;)

yeke garang?alamak ai.kantoi r tea.kang lelaki tkt nk ngurat.haha

Abang Stalker said...

apa main picit2 abg ni..ahahha ;P

letak le shoutbox,abg nk bt virus plk.hihi ^^

eleh..dtg blog abg,cium2 plk.wawawaaa ;))

iPai said...

ayok .. ada rahsia dia situ ... kene ajak abg stalker korek ni .. wkakakaka

Abang Stalker said...

eleh..nk kn?haha ;))

nk shoutbox!haha..nk bt onar.

Tea said...

@Ezad Skytech
hehehh.. kelakar ke?

Tea said...

@siti kektus
tea jaguar okeh tak? hhaha. ganas sgt yunk. takut. kehkeh

Tea said...

@Bro ahmad
haha. tau takpe.


kalau tea jd rimau pn bro takut ke? xDD

Tea said...

@Abang Stalker
hahahah. ade ke biskut. sadis betol.

garang woo. advantage le tu. biar takde org ngorat. (boleh gitu?) hhaha.

Tea said...

@Abang Stalker
mane de picit. ish, tipu. (nk repot kt sape ni? kehkeh)

taknak, nk simpan dlm peti besi. haha.

err, tak cium pn. emote tu punya keje. ish3.

Tea said...

@iPai
haa. rahsia apakah? >.<

Tea said...

@Abang Stalker
taknak taknak. haha.


takleh, blog berat. (alasan)


:P

iPai said...

uhuh .. blog kita pon berat =P

Tea said...

@iPai
yeke? hahah. pasni nk buang iklan plk. penyebab buat berat.

Tea said...

*iklan free

siti kektus said...

tea nak yg mana? kalau dgree kat johor ni ada dua je. utm or uthm? hehe





kite utm lah. ^^ *diam2 tau. rahsia ni. ;)

siti kektus said...

tau dah. tea uthm kan. ;)

dekat jugak ngan utm tu. ^^

Tea said...

@siti kektus
haha kdg2 ada jugak ke jb sana. ;)

siti kektus said...

guna magik. haha *pulak*




stalker fb tea tadi. hehe :p

siti kektus said...

sudah di add fb nya. :)


tapi kite jrg brfb skg. mood kemalasan bermaharajalela. ;)

siti kektus said...

kalau cari siti kektus mmg tak jumpalah.




cucu hj jaafar la. hehe :p