ORANGES

udara fresh , joging

33 comments


selamat pagi ..

best seyh keluarkan peluh pagi-pagi camni .. dah lama kot , terperap je kat dalam rumah .. badan pun rasa macam dah naik walaupun berat tak naik .. ish .. tau dah sebab , ini penangan lepak depan lappy je dari pagi ke malam dengan posisi terbaring pulak tu ..

so , tak elok dah duduk je berteleku dalam rumah ni .. kena amik udara fresh kat luar ni .. lapangkan minda , cergaskan balik badan ni .. serius , stamina aku dah kurang gila-gila nak berlari .. dulu steady je , skang kejap je dah pancit .. *sambil jelirkan lidah tercungap-cungap ..

tak lama lagi badan aku fit camni lah , hopefully ..

entry ni sebenarnya tujuannya bermegah-megah dah nak suruh korang jeles je , yang mana tak dapat berjoging pagi-pagi ni .. kehkeh .. lain kali , jom la join sekali pegi joging .. itu pun kalau kita duduk berdekatan atau dalam kejiranan yang sama .. kehkeh ..



notakaki:
taknak sarap lah , boleh ?

------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
------DiGi SUPER RELOAD YOUTH------
------TOYOTA VIOS------
------SAMSUNG CORBY II------
------DiGi iPHONE 4------
------MAXIS PREPAID DATA ROAMING------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

33 .16kg daun berguguran:

Luqeem™ said...

smoga kekal sihat selalu..:D

HaNa Hani said...

haha..nak jog jauh sgt..
nak jog area rumah neyh der anjing..tkot plak
haha
^_^

Tea said...

@Luqeem™
hihi. tengs. :D

Tea said...

@HaNa Hani
oo. ngeh3. ade anjing mmg cuak sket laa. xpepasal kne gget nt. >.<

Bro ahmad said...

tea..bro jooging kt lappy dah lah..^_^

Bro ahmad said...

hahaa kenapa tea buang shoutbox...?

iPai said...

wah .. ajak cam ajak tak ajak tuh kan .. hehe

jom, lake garden .. pagi2 .. nak ? uhuhu

Vitroh Virus said...

Banner anda sudah terpasang di blog saya... silahkan dilihat... terimakasih...

siti kektus said...

nak jog tak sempat lah tea *alasan semata*


jog dari dapur ke ruang tamu, cukuplah kan? lalala

Подтверждаю said...

as salam..
hehe~ jogging~
yuk joging~
kelaurkan peluh.EH! Pakcik tak jeles~ pakcik pun boleh joging. lalala~ angkat barang2 berat, otot taff

=p

taknak sarap? boolrh. brunch terus. hehehe

Tea said...

@Bro ahmad
hhehe. joging kt lappy camne tuh? xjahanam plk nt? >.<

sj je buang. ngeee.

abglan said...

Kalau jatuh, bangun sendiri ek'

Tea said...

@iPai
wahh. salu g lake garden ke?

Tea said...

@Vitroh Virus
ok, kita exchange. :D

Tea said...

@siti kektus
hahaha. pon boleh aje. :P

Tea said...

@Подтверждаю
untunglaa taff. kehkehkeh. tea nk taff jgk. :P

mmg brunch dah. haha.

Abang Stalker said...

wawawaa..;) slim dan seksi cm dlm pic tu ke?ahaha..



klu cenggitu le,abg join jogging sekaki la.


:P

deeyamorten said...

awak2.. come and join my first contest. nak sponsor hadiah pun boleh. haha,..

http://sayakongsicerita.blogspot.com/2011/07/contest-pertama-deeyamorten.html

Qaseh dalia adelia said...

kalu sayow g joging2 makin kurus lah sayooo haha

iPai said...

dah lama gak tak gi .. uhuh .. abes tu Tea jog kat mana ? Rakan Muda ?

td baru baca komen tea pasal apply usm tuh ..

application usm memang dah asing sejak APEX, 2 tahun lepas gitu .. n memang apply asing .. n ada baca kat post, ada yang dapat dua2 .. UPU n USM ..

Tea said...

@Abang Stalker
haha. seksi dh dpt dh. wakakakak. :P

Tea said...

@deeyamorten
hee. thanks ajak weh. :D

Tea said...

@Qaseh dalia adelia
haha. dah dah. duk rumah je mkn banyak2 tau. :D

jgn kurus lg, nt tea jeles.

Tea said...

@iPai
kehkeh. xlah. kt ttj nih je. ade tmpt lapang dkt sini.

haah yup. tp mostly, kwn2 tea yg cek UPU (yg mana dh dpt USM).. diorg sj cek, result nya still USM gk. hee.

Tea said...

@abglan
adess, jgn le doakan jatuh. habis muka xcun dah nt. kakaka.

Namee Roslan said...

lagi2 sejak register blog ni...makin melampau2 lah saya terperuk dalam rumah :D tak senam pun. makan pun takmau. eheheh. sayang laptop.

Tea said...

@Namee Roslan
haha. lebih kurg je perangai kita. :D
tp tu laah, sjak akhir2 ni dh rjin nk buat aktiviti yg kuarkan peluh.

iPai said...

owh macam tuh ek .. sebab dalam group budak2 baru yang masuk, diorg bgtau dapat 2 U.. satu USM dan satu lagi UPU ..

kawasan lapang kat TTJ ? playground kat tepi bukit tuh ke ?

Tea said...

@iPai
huhu. taktau lah kn kt org lain. kgkwn tea sume dpt USM jgk laa. huhu.

er, tak. tepi bukit menghadap jln besar. kt tapak pasar malam tu. :D

sergeant keroro said...

hehe, petang-petang la riadah atau joging. XD

Tea said...

@sergeant keroro
pagi2 lah fresh. hee. petang2 best men badminton.

Abang Stalker said...

ipai ajk tea date smbil berjogging kt lake garden.

ehem,dlu abg pnh diajak oleh seorg blogger femes la jgk tuk date kt lake garden. :D


syshhhh..rahsia. ;)

Tea said...

@Abang Stalker
hahahh. diam2. shhh.


wewitt. pegi ke date tu? xDD


rahsia la kunon.