ORANGES

andai aku ni jutawan .. blogger

8 comments


ehem , ehem .. kembali bersiaran seperti biasa .. sikit karangan dari aku , taklah banyak pun .. nanti panjang2 cikgu BM pun takut nak bace (sebab banyak sangat kesalahan tatabahasa) ..

sekiranya lah kann aku ni seorang jutawan kat Malaysia ni .. konon2nya lahh .. ape aku nak buat dengan dunia blogger ni , hmm ape yek ? aku akan buat perjumpaan semua blogger lah kan .. dengan dinner bagai , siap ade luckydraw pulak .. haish .. macam tak best je , lain ? sekiranya blogger2 sekalian ade masalah (duit ke) boleh mintak tolong lahh , Insyaallah secara ikhlas aku boleh bantu .. tu je lah kott , aku rase jawapan ni sangatlah common kann .. hehehehe ..


senang cite takmau lah blogger bergaduh sesame sendiri .. boleh beli keamanan dengan duit tak ? perghh , itu dah kes rasuah pulak kann ? ohh , serius aku blurr ape aku nak buat dengan dunia blogger kalau dah jadi jutawan .. pegi derma je lah sume duit kat para blogger , okeh tak ? T_T



notakaki: jangan lupa vote pakcik beng kat DiGi tu ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

8 .16kg daun berguguran:

☀ Izzaty Hedry☀ said...

suka mkn2 ney ..;P


semoga angan2 menjadi kenyataan..=)..amin..

shopping2u said...

dtg lawat2 sini membawa senarai nama

http://www.my-shopping2u.com/2011/06/senarai-segmen-andai-aku-ini-jutawan.html

mas saari said...

bagus tu...derma ikhlas lagi bagus kan? hehehehe...

jom baca angan2 Mas!
http://www.massaari.com/2011/06/andai-aku-ini-jutawan-blogger.html

NasZ said...

derma kat saya skit ek?..huhu..

jom baca saya nyer lak..huhu..

ANDAI AKU INI JUTAWAN .. BLOGGER

NasZ said...

derma kat saya sikit tau?..huhu..

jom baca saya nyer lak..huhu..

ANDAI AKU INI JUTAWAN .. BLOGGER

genkconer said...

Genk terjah sini..n folo
Semoga impian menjadi kenyataan..
Jom terjah blog genk pula n ikut bloglist genk ya…^_^

Tea said...

@izzaty hedry same lah kite. harhar.

@mas saari insyaallah ikhlas heheh.

@nasZ insyaallah bile dah jd jutawan nt lah ekk.

dAk EyTy ThOmeL said...

best nye,,,

jom bace ety nye lak simple je

http://eyty-story.blogspot.com/2011/06/segmen-andai-aku-ini-jutawanblogger.html