ORANGES

seenak memakan twisties

20 comments


jom layan game Army Attack on Facebook ohh ..


sesekali berjiwa lelaki tak salah kan ? *itu adik aku yang cakap* apa yang salah , setakat main game apa ada hal .. game action lah best , dari main game pasang bukak baju character je .. tak gempak langsung ..

sambil main game , sambil tu makan twisties perisa cheese .. itu pasal main game seenak memakan twisties .. berlambak games and applications aku dah guna kat FB tu .. pasni nak delete sume yang useless ..



notakaki:
ni je lah masanya nak kecutkan otak , huhu .. asik lepak kat blog je lagi aku kecut wehh , maksud aku jari jemari .. :P
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

20 .16kg daun berguguran:

sergeant keroro said...

hehe, banyak giler kot games main XD

NasZ said...

suka makan twisties gak..kalau org belanja lagi best..hehe..

MOHD NASER.com

siti kektus said...

tak pernah pulak di cuba menan kat fb tu. internet selaju siput sedut la katakan. :p

iPai said...

hee, tea kuat main game skrang ..

sampai org pon dapat invitation game .. hehe

Wanz Mejuez said...

macam mana jari jemari kecut ehhh??' ehehehe

Tea said...

@sergeant keroro
hee biasa lah. pastu terbengkalai. =.="

Tea said...

@NasZ
alorh, baru rm1.59. beli sendiri je lah ekk. :P

Tea said...

@siti kektus
hehe. at least ade jgk walaupun mcm siput sedut.


ngeh3. tea main kt lappy je, kalau kt netbook waduhh3.

Tea said...

@iPai
haha. yeke? sorry. xDD

Tea said...

@Wanz Mejuez
haha bayangkan je jari yg gebu jd kecut. ;P


kehkeh.

Addin said...

haha main game la dapar release kan tension kan kan ;D

EYFAalias said...

eyfa tak main game kat fb. hehheehe. main pn kejap2 je.

Tea said...

@Addin
hahah. kalau game tu easy as 1 2 3. kalau susah gila. lg tmbh tension. ngeh2

Tea said...

@EYFAalias
haha. sama la kita. nt level dh tinggi jd lembab so tinglkn je lahh. xDD

Bro ahmad said...

hahaaa cam budak2 main game xixixxxi

Tea said...

@Bro ahmad
alah bro. dh besar pn ade je men ps2, psp kan kan? >.<

abglan said...

Tih hi hi... mekasih promote.. :) sukanya sukanya... patut le trafk bertal arus....

Tea said...

@abglan
kehkeh. takpe, sekali skala. ;)

Abang Stalker said...

ingatkn apa yg kecut td tea..:P


HAHAHHAHA ;)) nk gk thu selain jari apa lg yg kecut.

Tea said...

@Abang Stalker
apa lagi yang kecut? entah, abang tau le kot. ;p