ORANGES

malaysia vs chelsea

18 comments


orang lain sibuk update pasal bola , aku pun nak update jugak pasal bola .. haha , tapi tang tajuk je lah .. aku ni , layan pulak bola bola sepak ni sume ..

tapi , sebagai warganegara Malaysia bukan warganegara Pakistan , aku kena lah sokong negara sendiri .. heh , nak jadi apa tak sokong negara sendiri ? pegi duduk negara lain lah !


dalam tak suka , ada suka jugak .. cuba bayang negara orang lain , ada aman macam negara kita ? memang lah ada certain people yang buat huru hara dalam negara ni , tapi tu sume dasar tak kenang budi ..

okeh , pape pun GO Malaysia GO .. go Chelsea go .. dem betol budak ni kan .. kehkehkeh .. serious lah , tak minat tengok bola ..




notakaki:
harap aje ada sports , tapi tak penah nak menengok 1 pun perlawanan bola ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

18 .16kg daun berguguran:

EYFAalias said...

eyfa ta minat bola. tp eyfa sokong harimau malaya! hehehee

Abang Stalker said...

abg x brp nk minat bola..layan ckit2 bola la. :D

prefer rugby rather than football.x ganas der.. ;P

Ezad Skytech said...

haaa...betul3..kita ni warganegara Malaysia...kan..IC biru...heee~

haa...da habis 1st half..masih belum ada gol lagi...erk..haha~

p/s : ni sokong mane ni...haha~

Bro ahmad said...

go goo tea je lah ha haaa

Tea said...

@EYFAalias
sama lah kita. haha.

Tea said...

@Abang Stalker
haha. masa skolah tea suka tgk bdk rugby. tuff n hensem der. xDD

Tea said...

@Ezad Skytech
IC biru ye. kehkeh. hahaha. entah laaa. xDD

Tea said...

@Bro ahmad
penyokong setia tea ke? xDD

sergeant keroro said...

hehe, chelsea main-main tadi :P

p/s : tea, join jom. hentam jela dialog ape pon. asalkan bahagia, takyah nak fikir teruk-teruk XD

Freaky said...

huhu tak tengok pun bola tadi =_=

Tea said...

@sergeant keroro
hehe. biasa lah. kasi can. (err, tea pembelot kah? >.<)

hehe. akan dipertimbangkan. :D

Tea said...

@Freaky
tea pon. gebang je mesti nak lebih. kehkeh.

iPai said...

skrang malaysia main dah agak stylo . bangga laa juga ..

Tea said...

@iPai
biasalahh dah matang kannn. :)

iPai said...

yup2 .. dua2 team malaysia mantap .. rasanya kalau gabung adi satu team memang lagi mantap ..


satu team attack power ..

satu lg team defend power ..

Abang Stalker said...

kira abg hensem dan tuff la ni? :P hahah

Tea said...

@iPai
yup yup. betol tuh. cayalah. kena sapot malaysia. (walaupun tak tgk bola)

Tea said...

@Abang Stalker
err? haha. abang, tea xpenah jmp dan tgk. hensem boleh, tuf tuf itu taktau. BF tea lah tuf. kehkeh.