ORANGES

orang yang 'gayat'

21 comments


selamat pagi guys .. skang masih lagi bersiaran dekat Cameron Highlands ngan suasana seram-seram sejuk .. eh , tak tak .. sejuk nyaman lah pagi-pagi ..

*kawasan sekeliling aku*

kali ni memang sangat sejuk , mungkin sebab hujan .. dah macam orang yang 'gayat' pulak , habis glove pun pakai sekali .. wakaka ..

semalam , pegi jalan-jalan sekitar sini takyah cite ar .. ramai sangat-sangat atas jalanraya , err maksud aku kereta .. rasa macam nak join je Pak dan Mak Arab jalan kaki ..

*semalam aku dengar ada orang suruh aku tido dari sini*

mungkin ramai sebab suma taknak pegi perhimpunan BERSIH tu kot .. tu yang lari pegi sini .. nak kata awal bulan , dulu aku pegi awal bulan jugak takde lah camni pun ..

*ce teka apa ada dalam gambar ni*

k , bai ..



notakaki:
taknak mandi lah , boleh ?

------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
------DiGi SUPER RELOAD SOCIAL------
------TOYOTA VIOS------
------SAMSUNG CORBY II------

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

21 .16kg daun berguguran:

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

waahh... best la dpt g bercuti kat Cameron Highlands... mesti best kan cuaca pagi2 macam ni...

p/s : teka je la... tea ke ni? kantoi lom mandi lagi... haha~

azkiyafarhana said...

haha..mmg sejuk kat cameron kan.tapi kalau dah mandi dalam water bath siap air panas lagi ase cam tanak kuar XD

iPai said...

Gambar Tea depan cermin !!!!!!

iPai said...

wah .. syok woo pergi kat Cameron Highland .. tidur kat Hotel equitorial ek ?

EYFAalias said...

amboi. tengah berjalan pun sempat updated entry ya?

tia @ Ini Kisah Tia said...

ada Tea :)

deeyamorten said...

tea.. tea.. tea... aku tag kau join contest. :D nanti dtg kat blog aku..

http://sayakongsicerita.blogspot.com/2011/07/nak-join-contest-comel-ni-sila-klik.html

abglan said...

Ade bau macam org tak andi pagi...

siti kektus said...

macam2 ada je ada tea. hehe :p

Tea said...

@Izzat Nazmi Saiful Bahri
sejuk gila, sbb cuaca kt sini pun hujan2 je. sblm ni kurg sket. kehkeh.

ye lah. haha. xpe, xmandi pn comel. kakaka.

Tea said...

@azkiyafarhana
hhaa. ok lg tu, kalau air panas buat hal adeh menggigil.

Tea said...

@iPai
haha. pandai nye. :D

xlah, tea sewa apartment. biar sume selesa sket dlm 1 rumah je. :)

Tea said...

@EYFAalias
asal boleh aje. hiks. sebelum berjalan ni eyfa. dh jalan, sian belog tingl.

Tea said...

@tia @ Ini Kisah Tia
hee, btol2.

Tea said...

@deeyamorten
ok ok. aku ada hutang tag lg ni. hehehe.

Tea said...

@abglan
err, xpe. xbusuk tau. kehkeh,

Tea said...

@siti kektus
haha. :P

sergeant keroro said...

ada alien pink, haha XD

p/s : bestnya dapat jalan-jalan :p

Подтверждаю said...

as salam..
erk! ingatkan highland tower tadi~
haha~ oh! mungkin juga. tau mungkin sebab musim panas kot? maka, cri tempat sejuk2

;)

dalam gambar tu..ada bakul warna merah(tong sampah?), ada sofa.. ada meja makan?

oo..snap dari balkoni aa? hehe~



by : http://fadzli-rt.blogspot.com

Tea said...

@sergeant keroro
alien pink. haha.

*adess. tea alien? >.<

jom r jalan2. :D

Tea said...

@Подтверждаю
highland tower la sgt. heee.

tong sampah bukan. hehe. sofa ada. meja makan pn ada. yup, memang pn. haha. tgkp kt sliding door tu.