ORANGES

Mega Giveaway by Yana & Cik Putih

19 comments


nak join sila tekan banner atas ni ..

memandangkan ada waktu terluang ni , haruslah aku tunaikan hutang tag aku kat dua orang ni .. Fad dan MB .. GA ni oleh Cik Yana dan Cik Putih .. memang MEGA lah , tengok senarai sponsor je dah panjang berjela ..

senarai sponsor :
1. Scarf Sweethoney
2. Wirda Azurainie.
3. Droplet House
4. Lens Mania
5. Ayu-Raudhah Shawlstore
6. Nora Nabella
7. Applepinkbow
8. Syafeika Edora
9. pixel mania
10. Wan Hazel
11. Momo Chan Collection
12. NHL Colloection
13. Kei Seinchi
14. Sya Razali
15. Aimi Craft
16. Habibi Hamid
17. Shawl Az
18. Imann Abdul
19. Aan Boutique
20. KZ Nabihah Boutique
21. Ciktiqz Adamaya
22. Tri Fa
23. Kittyshawls

banyak kan senarai sponsor ? berpinar wehh mata aku .. memang tersangat MEGA , peluang menang pun ada ni .. tapi mesti ramai punya yang nak join kan .. kehkeh ..

okeh lah , kasi tag ini budak 3 orang ..





notakaki:
yes , dah selesai 1 .. :D

------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
------DiGi SUPER RELOAD SOCIAL------
------TOYOTA VIOS------
------SAMSUNG CORBY II------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

19 .16kg daun berguguran:

Cik Ezy said...

gud luck!!
=)

Bro ahmad said...

waaa nape tak tag bro je ..sedih T..T

Niena Pengembara Ilahi said...

Tea: mesti la kena cas.. nasib la bayar seploh jer.. hehe

...Minah BluR... said...

hehe good luck tea! kalau menang boleh belanje hihi

siti kektus said...

thanks dear~ ;)

haha, tak macam berjela pulak sponsor kan.

Tea said...

@Cik Ezy
hihi. tengs.

Tea said...

@Bro ahmad
ehh. jangan laa. huhu.

Tea said...

@Niena Pengembara Ilahi
nasib baik sket. hhuhu.

Tea said...

@...Minah BluR...
tengs. gudluck utk MB gk. hee.

iPai said...

pergh2 .. boleh wat koleksi raya tuh .. heheh

syahira ariff said...

kita tak pnah bayar hutang tag
malas sgt seh
adeeehhh

NasZ said...

good luck..

dah letak dalam blog faveret saya.

MOHD NASER.com

Tea said...

@iPai
haha. kalau boleh dpt sume ohh.

Tea said...

@syahira ariff
hehe. tea buat je slagi termampu ohh.

Tea said...

@NasZ
hee. thanks ohh.

iPai said...

hehe .. dapat semua kan, lepas tuh buat GA kat sini plak .. wakaka

Tea said...

@iPai
haha. suh buat keje jahat ni. xDD

C i k P u t i h K e b a b o m ! said...

sudah check penyertaan.
thanks for joining.
Gudluck ! ^^,

Tea Dno said...

@C i k P u t i h K e b a b o m !
tengs yahh! :)

looking forward to it.