ORANGES

nilai lah sendiri ..

30 comments



sangat-sangat berkaitrapat dengan entry JANGAN TANYA .. tapi , atas ni bukan aku lah okeh .. nak tunggu rabu tanpa kata-kata lambat sangat lah .. mencikkk !



notakaki:
bila manusia dah tak boleh nak terima hakikat ..

------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
------DiGi SUPER RELOAD YOUTH------
------TOYOTA VIOS------
------SAMSUNG CORBY II------
------DiGi iPHONE 4------
------MAXIS PREPAID DATA ROAMING------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

30 .16kg daun berguguran:

Bro ahmad said...

hahaa tea..aktif facebook jugak..tk add, nape tak sabar,nak uplode gambar banyak2 d

Tea said...

@Bro ahmad
aktif la sket. haha.
tak add sape?
org tu yg xsabar.
haha. upload lah.

Cik Ezy said...

hoho.
dasat..

Tea said...

@Cik Ezy
yaa. tau xpe..

iPai said...

eh tea tak dapat juga ke ? serius ??

Syuxer said...

isk isk isk..dia ingat semua pelajar2 kat mas neh dapat pointer bawah 2.5 ke??T_T

persaingan tinggi coz ramai pelajar2 semakin bijak..so x dapat,watla rayuan..takde kena mengena dengan bersih..aishhh memalukan ajela

Tea said...

@iPai
hehe.. entry ni ada sambungan.. :D

Tea said...

@Syuxer
tah, tahu xpe.. kalau dh pointer bawah 2.5, redha je lah apa pun nk jd.. masalahnya org len xdpt rileks je kot..

camni laa mereka ni.. hmm..

Подтверждаю said...

as salam..
wwWOW Award!

penyakit iri hati.
erk. ada la tak kena dengan diri dia tu. mungkin mak ayah dia jaga dia kot. tak bagi dia sosial. sebab, bila dah belajar di alam u ni, ada 'kebebasan' sikit dari pemantauan mak ayah. huhu..

tu kalau lama2 macam tu, hmm..

abglan said...

Cepat le sambung Tea... wat suspen lak :P

Tea said...

@abglan
ahah. rileks.

Tea said...

@Подтверждаю
alah, kalau nk study jgn dikongkong sgt. hhmmm. apa pn xblh la klw cmtu.

Niena Pengembara Ilahi said...

erm.. redha itu lebih baik... :)
erm... ada org msuk u pkai kabel.. dan kekadang tu xsmpat nk tak tapis sape yg lebih layak.. mungkin kot... kalau kerja pn sama.. kekadang org yg tak layak tpi dpt keja tu.. urm

Abang Stalker said...

kes xde tuah la ni?haha..x puas hti.mmg abg pun ada bc byk status mcm tu.yela..kdg2 kesian jgk bdk diploma.sbb abg dgr la kn,disbbkn bdk2 stpm byk dpt 3.5above,diploma x de tmpt.kesian diorg..diploma kn lg susah ckit.x thu r nk ckp apa..

Tea said...

@Niena Pengembara Ilahi
rezeki masing2 lain. takleh nk salahkan org lain je kann. huhu.

Tea said...

@Abang Stalker
dh nk buat cmne.. xleh la nk salahkn org lain je kot.. pstu maki maki org.. salahkan Tuhan, salahkan takdir.. huhu.. kalau usaha kita dah cukup, itu je yg kita dpt kena je lah redha.. bab susah tu, xtau la.. huhu.. memang lah kesian kt diploma students, lama kot diorang study.. hmm.. tp ppe pn mmg kena terus cuba lagi la.. xleh nk give up cmtu je.. kann?

Freaky said...

takde rezeki nak buat macam mana. kalau pointer hebat takde rezeki, tetap tak dapat gak.. anyway dasat gak tuu

Tea said...

@Freaky
btol2. huhu. reZeki, usaha, tawakal. errm yg penting jgn maki org je, huhu.

Addin said...

mmg susah bila manusia da tak bole nk terima sesuatu tu . huhu

siti kektus said...

hm, mungkin bukan rezeki dorang.


tea, bila nak sambung ni? aish bikin sprise pulak dah. ;)

Mr Lonely said...

walking here with a smile.. have a nice day ~ =D

Regards,
http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) ..

Tea said...

@Addin
dh nama pn manusia. kita pn kdg2 cmtu gk. kn. :)

Tea said...

@siti kektus
rezeki kita lain lain kann. :)

dh smbung. p baca. ahah.

Tea said...

@Mr Lonely
tengs. :)

deeyamorten said...

aku 'terserempak' jugak dgn post ni hari tu. agak tak patut. huhuhu.. eh bukan agak. memang.

Tea said...

@deeyamorten
bg pancung je rakyat mesia cemni. kehkeh.

sergeant keroro said...

banyak kot persaingan. dia ingat upu ni macam nak masuk sekolah biasa?

haha

Tea said...

@sergeant keroro
tu lah pasalnya. haish. bese lah. orang camni. entah le. kehkeh

Abang Stalker said...

yup,betul tu tea.

rayuan pun dia x bt tetbe nk slhkn sume org trmasuk tuhan.

ni sume org yg x de akhlak,cetek akal.ptt la mn2 u x nk trm dia.tuhan pun x nk bg rezeki.

kesian plk..org yg x bole trm kegagalan.hua3

Tea said...

@Abang Stalker
berlagak taknak rayuan. kehkeh.

biar je lah dia. nk marah pn tak guna kt org cmni. huhu.

eleh, kesian siap gelak. ahha.