ORANGES

antara dia dan dia ..

34 comments


susah nak buat pilihan kalau hati dah suka ..

susah nak memilihnya bila hati tak keruan ..

susah nak lupakannya bila dua-dua seem perfect to me ..

aku ye .. okeh , katakan je .. tapi serius , aku tak boleh hidup kalau tak buat video call .. takde wi-fi , takde internet .. okeh , fine ..

HTC Incredible S

Samsung Galaxy SII

so , korang je lah tolong pilihkan pilihan terbaik untuk aku .. ekk ..



notakaki:
pilihan untuk jangkamasa 5-6 bulan lagi ke ? kehkeh ..

------DiGi iPHONE 4------
------MAXIS PREPAID DATA ROAMING------
------DiGi SONY ERICSSON W8------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

34 .16kg daun berguguran:

Bro ahmad said...

samsung tea hehee ...

belog|amiyo said...

samsung...

Cik Ezy said...

samsung kot..
hihikk

EYFAalias said...

samsungggggg! kita beli sesama nak? :P

Minah Blur said...

dengar kate samsung tu bagus... =)

Wanz Mejuez said...

awk awk awk... jgn beli skrg.. :D

tunggu akhir tahun ni.. harga hp byk jatuh.. n byk hp baru2..

pape pun sy nk cadangkan beli aja perisian dia dari Android.. :)

Tea said...

@Bro ahmad
hehe. yeyeah

Tea said...

@belog|amiyo
thx for ur opinion. :D

Tea said...

@Cik Ezy
hikhik. suka ye.

Tea said...

@EYFAalias
jum!

*kira duit

Tea said...

@Minah Blur
sama lah. :D
tgk cmne.

Tea said...

@Wanz Mejuez
yup. memang xnk beli skg.


*kira duit


yup, android the best. :D

H.J said...

htc

abglan said...

Haaa... kira duit tue betul2, ada lebih tue, cukup nak beli dua. Satu lg bleh sdekah kat pakcik ke ke ke!

GaRy™ said...

samsung galaxy!!! XD

Tea said...

@H.J
:D

Tea said...

@abglan
wahwah. banyak kacak? xDD

Tea said...

@GaRy™
kehkeh! XDD

Ezad Skytech said...

kumpul duit dulu...mana tahu hujung tahun keluar fon lagi canggih..nanti menyesal beli awal2...heee~

Tea said...

@Ezad Skytech
tu lah, henfon kua macam air. duit pn pegi macam air je nt. kehkeh. tengs. xD

iPai said...

wah2 .. saya rekemenkan utk tea amik samsung, sebab murah lg ... hehehehe

Tea said...

@iPai
ye eh? hee. :)

Abang Stalker said...

bli dua2 skli tea.


satu tea,satu lg abg. :)


hebat kn idea abg?haha

Tea said...

@Abang Stalker
wahh memang hebat la. (err memang tak lah)
tea beli pakai duit abang ye. baru okeh kan?

saiazuan said...

dua2 pki android rite? rsanya bek ambe galaxy :)

Tea said...

@saiazuan
yup, both android os. :D
tengs. :)

iPai said...

selalu ye macam tuh laa ..

htc selalu harga stadard cam nokia .. mahal .. tp kelebihan android ada pada htc .. samsung plak, ada sesetengah je ada android ..

kalau samsung ni ada android, senang r

Tea said...

@iPai
sII yg tea survey ni lebih kurang setanding mcm incredible s tu le. tp nmpk harga htc tu lebih murah. huhuhu. tp xpenah try htc. :D


dulu penah pakai samsung, asal rasa cm leceh je, =.=
hee, entah le.

btw, dua2 ni android.

iPai said...

owh dua2 android ke .. hehe .. kalau gitu, mana2 yg tea rasa ok, ok la ..

saya tak suka touch skrin ..

sergeant keroro said...

HTC lah terbaik, serius ni XD

Tea said...

@iPai
hehe rambang mata. tp sII screen lagi besar gila gila tak silap.

Tea said...

@sergeant keroro
dgrnya cmtu gk. tak penah gne lg. :D

Abang Stalker said...

hahahah.. ;))

Jom kita kwin dlu,nti abg letak sebijik samsung galaxy atas dulang hantaran.

tp yg sample pny la..wawawaaa ;D

Tea said...

@Abang Stalker
haha kalau dpt yg sample je xnak lah kawin dgn abang. haha.