ORANGES

random choice #3

22 comments


kali ni , pilihan random choice aku sangat pening jugak .. haha .. ada yang profile takde link , so aku tak boleh nak jenguk blog kalian .. tapi , akhirnya bertemu jugak ..


nampak dari gaya , Noona ni blogger yang agak baru jugak .. tu salah 1 sebab aku pilih dia .. blog simple je , no lagu lagu hardcore gitu ..



notakaki:
rasa cuak tetiba datang lagi ..

------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
------DiGi SUPER RELOAD YOUTH------
------TOYOTA VIOS------
------SAMSUNG CORBY II------
------DiGi iPHONE 4------
------MAXIS PREPAID DATA ROAMING------
------DiGi SONY ERICSSON W8------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

22 .16kg daun berguguran:

Wanz Mejuez said...

saya nak di review kan jugak boleh?? >_<

H.J said...

bila random nak kena ni..haha

Bro ahmad said...

hahaa tea..cutenya header dia..best2 menarik tertarik kau memang goboom.

NasZ said...

memang simple je blog dia..suka..dah terjah pun..

MOHD NASER.com

Tea said...

@Wanz Mejuez
elelehh. awakk dh femes. hee.

Tea said...

@H.J
bile ek? ngeee.

Tea said...

@Bro ahmad
kiut kan? kehkeh.

Tea said...

@NasZ
:)

nabilah_2908 said...

comel je header dia... :)

siti kektus said...

uit. apsal cuak? ada orang nak meminang ea. haha :p

ken said...

the faces are funny :P

iPai said...

wah .. bila nak random choices kita plak .. hahaha

Tea said...

@nabilah_2908
kan? :)

Tea said...

@siti kektus
huihs. lambat lg tu.

Tea said...

@ken
hehe. nvm. :)

Tea said...

@iPai
wahwah. :P

abglan said...

nak nak nak!!

Tea said...

@abglan
huuih. nak ape? >.<

sergeant keroro said...

dah lame terjah, hehe XD

Tea said...

@sergeant keroro
haha okeh le tu. :P

Abang Stalker said...

tlg review blog abg nti tea.review yg baik2 je tau :P

klu buruk2 abg boom blog tea.muaahahaha ;))

**berusaha menjadi samseng ;D

Tea said...

@Abang Stalker
hahah. berani le nk bom. cepuk kang. :P