ORANGES

sky and tech ..

36 comments



kalau dah ada gambar macam kat atas ni , harapnya sila paham .. kuikuikui .. lambat sikit update pasal ni .. tercari-cari gambar ni , baru ni jumpa la haii ..


empunya blog ni peramah .. sangat peramah .. antara salah sorang lagi blogger yang aku boleh ngam .. kebiasaannya , aku komen kat blog dia banyak mana pun mesti dia balas , balas , dan balas lagi ..

rajin kan ?

dan dia jugak rajin datang blog aku , baca entry dan tinggalkan komen .. kalau tak , takkan boleh jadi macam kat 1st gambar tu ? berderet dia punya komen sahaja .. hebat tu ..

eh , aku tak mention lagi nama empunya blog ni .. saja bertindak kejam di petang hari .. huahua .. maaf ye Ezad Skytech .. rajin jugak si Ezad ni pegi selongkar entry lama .. malu je selongkar entry merepek ..

aku ni asik review blogger hebat dari aku je ni apasal eh ? heh , entah .. dah sebab memang diorang hebat , pastu tak sombong .. peramah , blog pun mantap .. that's why orang suka datang .. ^^,



notakaki:
-jari jemari korang ni lah kan , memang hebat sangat .. tak terkejar aku ..
-meh sini pantun untuk korang yang rajin ni ..

terima kasih daun keladi ,
nanti datang komen lagi .
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

36 .16kg daun berguguran:

sergeant keroro said...

hehe, ezad memang hebakkk XD

Tea said...

@sergeant keroro
haha
kero pn sama hebakk. ;p

NasZ said...

memang tegar..haha..

MOHD NASER.com

Tea said...

@NasZ
hehe. ;p

[sutera kasih] said...

peramahnya dia..nk kenal jgk la hehe

Bro ahmad said...

tea blogger picisan datang mengadap waaaaaa...hmm

Bro ahmad said...

tea boleh ajar bro..macam mana menu tap link ke blog lain?..help mee please

Tea said...

@[sutera kasih]
haha sila kenal2. ;)

Tea said...

@Bro ahmad
eleh blogger picisan konon. bro lagi hebat.

Tea said...

@Bro ahmad
menu tab link ke blog lain? ape tu?

Bro ahmad said...

paparan halaman..mcm tea punya ni..home,about me,tips and tutorial,banner..yang kt atas tu, tapi bro nak buat klik je pergi blog lain..bukan halaman blog bro..faham tak tea?

EYFAalias said...

kenalkan dgn eyfa leh x? ahahha :P

Tea said...

@Bro ahmad
paham rasanya. tp tea taktau camne. anyone, can help this?

Tea said...

@EYFAalias
ngeh2. nak kena tunggu ezad datang sini lah. ;p


eleh, takkan tak kenal kot?

iPai said...

wewiiit.. kami baru kenal suam2 kuku je .. hee

Ezad Skytech said...

haa..peramah sgt ke tea..?? mmg suka komen entri byk2 selagi mampu dikomen...haha..

p/s : mane ada hebat la tea..sape la den ni kan..=_=

Acik said...

selongkar entri lama? adussss ... malu lor!

:)

Ezad Skytech said...

i'm coming...ada yg panggil ke tadi..perasan kejap..haha~

Bro ahmad said...

tea jom pasang rss fed macam blog diorang tu..kita berdua...:)

Pembawa_Wacana said...

Yup.... blogger peramah memang senang disukai....:)

iMBobo said...

cayalah ezad!! :)

Tea said...

@iPai
hehe at least dah kenal dah. :)

tambah kenalan lagi dalam blog. ;)

Tea said...

@Ezad Skytech
peramah le. boleh geng mereka mereka ni. nak sebut nama memang banyak. hoho.

dah hebat. dan teruskan lagi blogging selagi mampu pulak. ngeee.

Tea said...

@Acik
haha it is normal. tea pun penah buat. sape lah yang kena tu kan. kehkeh.

Tea said...

@Ezad Skytech
tea yang panggil, itu eyfa mau kenal kenal. ngeh2.

Tea said...

@Bro ahmad
jom! ;)

Tea said...

@Pembawa_Wacana
yup, kebenaran berpihak di situ. ;)

Tea said...

@iMBobo
hehe. ;)

Ezad Skytech said...

nak sebut nama mesti banyak kan list..hee~

siti kektus said...

owh. sudah follow. tapi kenal gitu je. hehe :p

abglan said...

He he he... semban gna talipon je lah pas nih kui kui kui

Minah Blur said...

dah kenal tuan empunye blog hehehe

Tea said...

@Ezad Skytech
hee takut tertinggal nama. nanti kecik hati. tu yang taknak tu.

Tea said...

@siti kektus
hee. berkenalan lah lagi. ;p

Tea said...

@abglan
haha guna talipon? apa pasai?

Tea said...

@Minah Blur
hehe kan? dah ramai yang kenal.