ORANGES

"minat ..? memang tak lah kan !"

24 comments


agaknya aku ni , bila orang kena something aku pun kena tempias kot ?

dulu penah sekali tu , alien kero buat entry pasal follower dok main tekan follow , unfollow ni .. tia pun sama jugak , ada ceciter pasal benda ni .. rupanya aku pun bakal kena .. hah , bukan bakal tapi memang dah kena !


sebab semalam aku tengok ada 574 followers , pastu berkurang jadi 573 followers pulak .. yelah , mungkin sorang je kan apa ada hal ? tapi , sorang tu pun dah cukup buat hati aku ni sebak .. *cehh ayat takleh blah*

tapi , rileks je lah kan .. sebab terpulang kat korang nak dofollow ke nofollow .. aku takde pun nak paksa follow follow ni .. hak masing masing , macam aku jugak .. berkenan follow , tak berkenan jengah kejap je ..

yang masih lagi tu , thanks korang .. memang sayang lebih lah .. psstt , agaknya mungkin sebab aku pun ada ter-unfollow blog orang kot tu yang jadi camni ? okeh , maaf sangat-sangat .. k , bai ..




notakaki:
bila terlebih suka boleh jadi duka dan begitulah sebaliknya .. lurah lumrah kehidupan ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

24 .16kg daun berguguran:

Ezad Skytech said...

biasa la tu tea...tu hak mereka kan..kita tak boleh nak paksa..hee~

Abang Stalker said...

relax la tea..abg da byk kli jd kot.rsnya da 5org setakat ni.sorg2 ghaib.

xpe..mgkn ada yg x pasan dia da folo kite,then ble dia nk folo skli lg terus la ter'unfollow.

dont wory..dia akn kembali ble sdr.cehh~ayat cm tersedar dr lamunan plk.

HAHAHAH ;))

Tea said...

@Ezad Skytech
tau takpe. ;)

Tea said...

@Abang Stalker
boleh eh ter unfollow? taktau pulak. huhuhh.

H.J said...

sayang lebih ye..

Tea said...

@H.J
sayang lebih tu yang dia perasan ekk. >.<

Abang Stalker said...

bole tea..dia x pasan dia pnh folo tea.then ble dia klik button folo tu nti ter'unfolo.tp jrg2 la terjadi.

sbb smlm abg ada la nk folo sorg awek ni.ingtkn blm folo dia.tp da rupanya..

abg cpt2 folo blk. :D

Bro ahmad said...

tea punya follower hilang satu? sape yang culik..beritau bro ahmad..akan bro ahmad siasat..d,

siti kektus said...

tabahkan hati ye tea. hehe :p

tapi kan tea, hari tu kite tengok follower kite 268. lagi sekali tengok 269 pulak. tapi orang tetap sama. tak de orang baru.

misteri tau.

Tea said...

@Abang Stalker
ohh gitu. hehe. agaknya tea pun penah terbuat kot. ade jugak jadi gitu kekadang. xDD

Tea said...

@Bro ahmad
wahh. rajinnya nak tologn siasat ni. hehe. taktau le sape yang culik.

Tea said...

@siti kektus
hah. ade follower ghaib. ni lagi takut. >.<

Hashira Yusoff said...

yup betul2..shira pun kena jugak!! hilang 2 kot..sigh.. T.T

tapi x kesah la..shira x paksa org follow..blogging scra sihat knonnnya. hihi..

TERJAH!-->Ramadan: Allah IS MOST MERCIFUL & COMPASSIONATE!

NasZ said...

masalah teknikal kot? rilex tea..

MOHD NASER.com

Luqeem™ said...

sy pernah kne skali..lpas tu dia follow blik..haha

iPai said...

ayok .. takut juga kalau diorg mogok un-follow ramai2 .. hehe .. cuba buat segmen unfollow ramai2 .. heheh

Tea said...

@Hashira Yusoff
haha takpe. tak kesah sangat. :)

Tea said...

@NasZ
hee. rileks je. takde marah pun. :D

Tea said...

@Luqeem™
dia ter-unfollow kot. kehkeh.

Tea said...

@iPai
haha ipai la buat, kuikuikui. xDD

[sutera kasih] said...

jgnla sebak dear..maybe org tu tukar profile sbb tu unfollow..then dia guna profile baru dia follow semula..anggap positif saja k dear..tamau2 sedih2, tak comel :)

sy pun prnh unfollow org sbb sy tukar profile baru then follow la balik..hehe

Tea said...

@[sutera kasih]
huhuhh maybe lah kot. okeh, sila amik aura positif. ;)

abglan said...

Muka aku ade lg tak? ngeh ngeh ngeh

Tea said...

@abglan
haha nasib ada,. kalau tak, memang nak kena laa. ;p