ORANGES

karaoke sangatlah best

20 comments


best tak dapat nyanyi ?

bagi aku , dapat karaoke sangatlah best tahu .. walaupun aku bukanlah nak jadi penyanyi ke apa , tapi dapat menyanyi ni memang best .. nak lepas gian , dah tentu pegi pusat karaoke je .. bukan karaoke dangdut tu okeh ..

pilihan aku karaoke jamban je , selain murah tempat pun boleh tahan okeh lah .. tapi , nak lagi selesa konfem la aku amik yang bilik punya .. GreenBox ke RedBox ke BlueBox ke (errr , ada ke ?)

*model tak berbayar , maaf*

lagu jiwang dah tentu jadi pilihan .. haha .. minah jiwang lah aku ni , tapi depends on kemerduan suara aku jugak lah time tu .. skang suara tengah rock , haruslah jaga peti suara kann ..

k , bai ..



notakaki:
korang boleh lawan aku kat The Night Race ni ?

------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
------DiGi SUPER RELOAD YOUTH------
------TOYOTA VIOS------
------SAMSUNG CORBY II------
------DiGi iPHONE 4------
------MAXIS PREPAID DATA ROAMING------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

20 .16kg daun berguguran:

Cik Ezy said...

saye pon suke karoke!!
nk2 ag karoke jamban..
jamban pon jamban la..
jnji leh melalak..
haha..
dh sebulan lbh kot xberkaroke..
sobs

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

g karok tak ajak...(^^,)

p/s: tak minat g karok pon... haha~

EYFAalias said...

eyfa tak suka pergi karok. huhuhu

Bro ahmad said...

Tea..nyaNyi lagu ahmad la T..T XIXI

Freaky said...

karoke memang masyuk.. haha

iPai said...

wah kat mane kah ? macam kat Jusco je .. heheh

siti kektus said...

karoke la tempat yg akan di jauhi tea.

tak sanggup bagi orang lain dengar suara bak buluh perindu ni. hukhuk :p

Tea said...

@Freaky
tahu xpe. hee.

Tea said...

@iPai
bukan, tesco je. hee. tp kurg suka kt sini. ada kt tmpt lain lg best. :D

Tea said...

@siti kektus
hee. tea dulu malu gk, tp dh bese kot. but still, pilih bilik yg hujung2. >.<

Tea said...

@Cik Ezy
wahh. mesti nk pegi tetiap bulan ke? >.<

tea ikut mood jgk. hee.

Tea said...

@Izzat Nazmi Saiful Bahri
eleh, xminat mane blh ajak. haha.

Tea said...

@EYFAalias
tu tea dulu2. xsuka g karok. malu. skang. ish2. gila karok.

Tea said...

@Bro ahmad
err. kalau pegi nyanyi dgn kekasih lagu tu, mesti salah phm. haha.

iPai said...

Tea ni ni suka tesco ye .. nanti lenkali g tesco senyap2 r .. stalk tea .. wakaka

Подтверждаю said...

pakcik tka reti karaoke.
menjerit tahu la. hahah~
erk. dah lama tak menjerit

=_=

kalau pegi karoake, hm..bilik yang orang lain tak nampak. hehehe

Tea said...

@iPai
err, cm menakutkan je. haha. tea stalk ipai kot nt? :P

Tea said...

@Подтверждаю
hee, agak la. mesti pilih yg org kurg dgr. (walaupn still blh dgr)

=.=

sergeant keroro said...

lame tak karok, huhu T.T

Tea said...

@sergeant keroro
hehe jangan jeles. xDD