ORANGES

bermanja dengan dia

32 comments


aku rasa dah berlambak hari aku tak update blog time malam-malam .. dah takde istilah nak bermanja-manja dengan blog ni .. heh , even nak bermanja dengan orang pun jauh sekali lah kan ..

bulan ni memang tak giat sangat aku update blog kalau nak compare dengan bulan lepas .. tak percaya , pergi check it out blog archive aku tu .. cett , dah include pun kat bawah ni ..


takde apa nak story pun sebenarnya .. pun takde benda jugak yang nak di-gebang-kan kat korang .. cuma nak bagitau yang entry ni entry auto-post memandangkan dah lama tak buat ..

waktu entry ni di-publish , mungkin aku kat Pizza Hut Restaurant .. sila jeles dengan aku .. kehkeh .. sesi menambah berat badan sekilo dua lagi sebelum bulan Ramadhan menjelma ..


ohh , ada offer lagi ke ? ni yang bertambah sukasuki ni .. *saja kasi jeles lagi*
post asal jam 8.32 malam

UPDATE:
makan yang macam kat bawah ni .. oh , belom Ramadhan dah offer aku yang ni pulak .. bedal je lah .. sedap jugak , tapi tak suka air saja .. air bikarbonat lah , rasa pelik pulak tu .. hesh ..




notakaki:
rezeki banyak murah maa sejak akhir-akhir ni ..
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

32 .16kg daun berguguran:

EYFAalias said...

tak baik tau kasi orang jeles. cisss!

iPai said...

owh kat situ ye .. nak pg stalk tea r .. kat senawang ni ada kat mane je .. hehehhe


wah banyak tuh .. saya punya tiap2 bulan bertambah banyak .. heheh

Cik Ezy said...

nk kirim pizza seketul!
hehe

Bro ahmad said...

banyaknya post entri siap auto post..apa tu auto post tu tea..bro manual jek,

iMBobo said...

die nak habiskan stok lama tu, nnt bulan pose tak ramai org g sana *nada jeles* hahahaha

Ezad Skytech said...

pizza oh! pizza..kan best kalau ada depan mata skrg ni..haha~

p/s : mmg jelez pon...haha~

sergeant keroro said...

ok, gua jeles. haha XD

Tea said...

@EYFAalias
hee, memang sengaja.


*adeh tetiba rasa kejam pulak*

Tea said...

@iPai
haha tak mungkin kat senawang. mungkin seremban, mungkin PD. ;p

haha okeh le tu. tea punya bulan ni kurang. bulan mei lagi ciput. xDD

Tea said...

@Cik Ezy
seketul? boleh boleh. ade balance, siap bawa balik ni. hee. xDD

Tea said...

@Bro ahmad
hoho. entry auto post tu kan, tea set kan date and time bila yang tea nak le. kat post options bawah entry yang kita nak publish tu. :)

Tea said...

@iMBobo
serius jeles. btw, tak makan stok lama lah. BARU punya. *kasi jeles lagi*

Tea said...

@Ezad Skytech
tapi bila dah depan mata, tea taknak makan sangat. nak makan meatball je. lagi sedap. xDD

*dah dah, jangan jeles lagi*

Tea said...

@sergeant keroro
haha. nak tea belanja tak? jom aje. tapi kero yang bayar. ;p

H.J said...

pasni chubby la tu..haha

Tea said...

@H.J
haha memang dah terlebih chubby. xDD

GaRy™ said...

grrr... jeles!! XP

Ezad Skytech said...

kalau org belanja lagi best kan makan macam ni..heee~

siti kektus said...

amboi. kemain melantak ni tea. ;)


kalau sebut pizza, asyik terbayang spageti carbonara *betul kot eja dia mcm ni* saje. yg lain tak hirau dah. haha :p

abglan said...

oooO takpe la nie, aritu dah jogingkan... dah kuruskan? nanti puasa bleh lg kurus

Minah Blur said...

makan pizza hut tak ajak MB pon! Huhu.

Im back...~

Syahir Ramli said...

ni nk kasi mkn puas2 la ni sblom stat puase??hahaha

Tea said...

@GaRy™
ngee jangan marah. ;p

Tea said...

@Ezad Skytech
tu lah lagi lagi kalau ezad yang belanja tea kan. ;p

Tea said...

@siti kektus
ohh minat yang tu ek? kehkeh.

melantak sebelum puasa.

sok puasa tak kurus gak. haha.

Tea said...

@abglan
alahai joging, dah kena makanan camni. kesan joging tu pun dah hilang dah. T___T

Tea said...

@Minah Blur
ngeh4. camne nak ajak. kalau dekat takpe gak. >.<

Tea said...

@Syahir Ramli
haha lebih kurang laa. saja kasi sempit baju. >.<

iPai said...

sedap makan malam tadi ??

Tea said...

@iPai
not bad laa. sedap juga piza baru ni.

abglan said...

Aik... takde kesan? cer try ngentut lebih sket... baru berkesan oik oik!

Tea said...

@abglan
ngentut? spesis kentut ke?