ORANGES

mendiamkan diri ?

10 comments


haaa .. lama tak aku mendiamkan diri ? huh , tak lama ye ..

by the way , while typing this entry .. I'm on the way to Cameron Highlands , again .. doakan aku selamat pegi balik dah lah ye ..

pasal entry , ada masa aku update lah .. guna henfon pun boleh kan .. tu pun kalau ada kredit lah .. anyone , nak sponsor tak ? :P

keadaan internet pulak dah lah nazak .. bawa notebook pun tak guna lah camni akibat berukband .. adess ..


errr .. laluan kat jalan ni takyah cite lah .. memang jammed teruk gila .. nasib aku tak pakai baju kuning ek , kalau tak konfem dah kena tahan kot ..

and and , kalau tak pegi Cameron Highlands ni .. mau jugak aku ke perhimpunan BERSIH lah konon tu kan .. haha .. joking .. takde makna , baik tido kat rumah lah ..

*jammed sesangat*



notakaki:
join CHURPCHURP cepat-cepat jom!
dah join , jom lumba dengan aku kat The Night Race ..

------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
------DiGi SUPER RELOAD SOCIAL------
------TOYOTA VIOS------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

10 .16kg daun berguguran:

Abang Stalker said...

kirim strawberi seguni,jagung manis besar lengan seguni jgk,pastu teh wangi perasa strawberi bg le lm 10kotak. ;D semoga selamat prg dan balik TEA.

EYFAalias said...

wahh! g jejalan tak ajak!nak ikutttt!

iPai said...

Tea, mintak strawberry nanti .. heheh ..

jalan bek2

Bro ahmad said...

udara bersih kan kt sana..tea gi tak ajak huhuhu

...Minah BluR... said...

besnye pegi cameron highland!
jgn lupe bwk blek strawberries! hee~

Tea said...

@Abang Stalker
seguni x agak2. tau lah skg mmg tgh musim gila2. merah oohh.

jagung bukan musim. kecik sgt plk. haha.

teh? err, hahaha. xmampu den.
tenkiu2. alhamdulillah dah selamat pegi dan balik. :D

Tea said...

@EYFAalias
jom lah lenkali kita g. kehkeh. smlm xsanggup, jam teruk.

Tea said...

@iPai
mintak xleh, penat petik ni tau. :P

Tea said...

@Bro ahmad
alalalaa. xkan majuk la kot? hehe.
mmg bersih, siap ada kabus bagai.

Tea said...

@...Minah BluR...
bw blk mmg ada. MB nk? meh bayo. kehkeh.