ORANGES

review follower ke-555

28 comments


hehe .. dah tercapai hasrat nak dapatkan follower ke-555 .. but wait , aku kena tunggu follower ke-666 lak .. pergh , memang jenuh jugak nak dapatkan yang 555 ni .. main cak , cak ye ..


anne .. bakal student UPSI ni .. wahh , bakal cikgu jugak lah ni .. bukan calang-calang .. hm , aku ada baca pasal Tips Cintan Cintun ni .. betol jugak apa yang dia cakapkan tu ..
"Huh, ada bf/gf macam xda bf/gf jak.. Bagus xda langsung!!"
Ada ka antara kamu yang pernah cakap ayat d atas tu? Atau bf/gf kamu pernah cakap gitu ngan kamu? Pastu apa perasaan kamu kalau bf/gf kamu tujukan ayat tu ngan kamu?
hah , nak tau lagi pegi terjah je blog dia .. okeh ?



notakaki:
maaf lah , busy buat urusan bank harini .. :) 
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

28 .16kg daun berguguran:

sergeant keroro said...

hehe, macam best jek. nanti terjah :P

deeyamorten said...

tea, jemputlah mengejoinkan diri dalam contest baru aku. hekhekhek.. contest lama dah batal. :D

http://sayakongsicerita.blogspot.com/2011/07/contest-aku-dan-baju-kurung.html

Tea said...

@sergeant keroro
okehokeh. :D

Tea said...

@deeyamorten
eh. batal dah? >.<

Anne Nurain said...

wahh.. x sangka jd follower dgn no yg cantik >> 555.. hihi..
thanks 4 the review dear!
macehh byk2..
^___^

Bro ahmad said...

tahniah tea..happy blogging hihii

iPai said...

rasa sedeh woo dia cakap macam tuh ..

Tea said...

@Anne Nurain
welcome dear.. :)

Tea said...

@Bro ahmad
hehe. happy blogging too bro. :)

Tea said...

@iPai
hehe takmo sedih2. :)
biasa lah tu.

deeyamorten said...

a'a. yang lama tu aku batalkan sebab susah sangat. haha.. so, aku buat contest baru. jemputlah join :D

Luqeem™ said...

terjah2..

*bru nk terjah..hee

Ezad Skytech said...

wahh...da 555 la..eh,mcm buku 555 pulak bila teringat no ni...heee~

mcm best je nak terjah ni...(^^,)

Tea said...

@deeyamorten
oh patut le. dah join sayang. :D

Tea said...

@Luqeem™
ahaha. silakan.

saiazuan said...

congrats :)
ramai follower :)

Tea said...

@Ezad Skytech
haha buku 555 lah plk. kihkih.

Tea said...

@saiazuan
alahh, awk lg ramai follower. kihkih.

EYFAalias said...

fuyooooo! tahniah!

Tea said...

@EYFAalias
ahaaa. tengs. :)

iPai said...

gila ah .. dah 555 tuh ...

Tea said...

@iPai
eh mana ada gila. huhu.

iPai said...

ok2 .. tak gila .. powerlah !!!!!

Abang Stalker said...

blog cintan cintun,aweks kompem terjah :P

Abang Stalker said...

menjadi player di blog bg membuktikn abg bkn la bengkok spt yg digembar gemburkn ^^ hehe

Tea said...

@iPai
kehkeh. iPai pn dah power lah. 400++ tu. :)

Tea said...

@Abang Stalker
kehkeh. abang memang. xDD

Tea said...

@Abang Stalker
player ea. amboi3. report kt kakak stalker nt. xDD

bengkok yg camne tu? kehkeh.