ORANGES

innity ?

30 comments


total visit untuk blog korang sehari berapa ? pasti hebak belaka kan ?

aku , truly from heart la ni .. memang sangat susah untuk dapatkan 100 visitor .. mungkin ke sebab aku fokuskan untuk visitor from Malaysia only ? the answer is maybe yes and maybe no ..

berangan lah jugak nak pasang iklan Innity macam blog abang beben dan 2dayblogger.com kan .. perghh , tapi sume tu memang kena kerja keras lah .. bukan kelip kelip mata je ..


penah jugak aku bukak website innity .. huh , nak apply saja nak kena page views per month sekian sekian .. untuk unique visitors huhuhh memang tak terkejar ..

even blog aku ni daily updated , bukan selalu je orang kejar kot blog ni .. heh , cemburu kat blog lain tu memang ada lah .. tapi , aku still dengan gaya aku je .. malas lah nak tiru tiru ni , tak syok ..

tapi , aku nak hargai korang sume lah sebab aku dah ada pembaca setia .. pengomen setia .. memang korang best lah sebab rajin kot nak baca entry entry aku ni ..




notakaki:
mula menunjukkan ciri kecurangan terhadap Nuffnang .. =.="
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

30 .16kg daun berguguran:

Ezad Skytech said...

innity...agak tinggi syarat2 nya kan...heee~

Nazzue said...

Teringin jugak nak pasang innity sampai termimpi2...huahaha!!

Nazzue said...

Teringin jugak nak pasang innity sampai termimpi2....huahaha

Bro ahmad said...

sabar yea tea..nanti kita pasang inity..berangan dan citer2 tak salahkan hmm

Luqeem™ said...

buat iklan sendiri je..hehe..senang sikit :D..
duit tu cari la sponsor mne2..

tia @ Ini Kisah Tia said...

perhhh , syarat untuk apply innity bukan senang ow . tapi 1 je ah .. kalau ben boleh , kita pun boleh . ben kan makan nasik jugak . hehee . tapi tu lah , usaha kena lebih maa :)

Encik JI said...

sabo jela. ehhe. stay dlu ngn nuffnang. kot nuffnang baik ati bg bonus. mungkin.

NasZ said...

mmg betul..innity tu susah nak apply dan syarat tinggi. tapi ia bleh dijadikan matlamat kan?

MOHD NASER.com

iPai said...

hahah ... nak curang gak, tapi nak layakkan diri utk innity pon masih jauh lagi .. uhuhu

iPai said...

weewwwiiit ... follower dah 555 dah .. uhuhuh

sergeant keroro said...

haha, blog kero pon tak sampai lagi. sebulan 9k jek view T.T

p/s : serangan bermula, haha XD

Qaseh dalia adelia said...

slow2 ... =)

Tea said...

@Ezad Skytech
hehe. belum mampu kann.

Tea said...

@Nazzue
dasat tu sampai mimpi. tea mimpi jumpa blogger je. haha.

Tea said...

@Bro ahmad
tu lah kan. hope dpt pasang innity. hee,

Tea said...

@Luqeem™
hahaha. kalau ade iklan sendiri. T________T

Tea said...

@tia @ Ini Kisah Tia
hehe memang., jgn banyak syok sendiri je kann :D

Tea said...

@Encik JI
kehkeh. hopefully. :)

Tea said...

@NasZ
yup itu 1 matlamat utk trus berjaya dlm blog. :D

Tea said...

@iPai
ape nak buat kann. huuhhuuhh. nk dptkan UV 100 pn tea susah.

tu lahh, nk suruh buat entry kann. xDD

Tea said...

@sergeant keroro
tea, entahlah. :))


perhh. dah nampak dah serangan tu. :P

Tea said...

@Qaseh dalia adelia
ye tu betol :D

saiazuan said...

satu hari nanti dpt la.. gambatte :)


http://eleventx.blogspot.com/2011/07/tech-thursday-my-gigabyte-mouse.html

Tea said...

@saiazuan
hehehe. Insyaallah. :)

EYFAalias said...

sama la kita. uv ciput je. hehee

Tea said...

@EYFAalias
hihi. sket2 lama2 jd bukit gunung ganang. :D

iPai said...

apa lagi .. cuba try mintak .. hehe .. kot2 diorg TER-approve kan .. kayo Tea nanti ..

Abang Stalker said...

owh..ni mcm nuff jgk eh?orite..abg tggu 2bln lg.klu nuff x bg gk abg BE,abg akn curang! ;(

Tea said...

@iPai
blh plk terr. teliti kot diorang buat keje. hahaha.

Tea said...

@Abang Stalker
xlekat BE? sama lah kita. haishhh.