ORANGES

DAY NINE: 10 WAYS TO WIN YOUR HEART

28 comments


sudikan diri baca yang semalam punya .. DAY EIGHT: 10 OF YOUR FAVOURITE SONGS


melampau weh , serius melampau .. HAHA .. cara nak menangi hati aku pun nak kena senaraikan ? tak patut seyh camni ..

patutnya kena sorok-sorok ar kan , baru orang yang nak usha tu tau apa yang boleh buat aku cair kat dia .. cess , tapi aku kongsi je lah okeh ..

  • bagi aku kete BMW 5 series dah cukup nak menangi hati aku ..

  • sejambak bunga mawar tak cukup , bagi dengan stall bunga tu skali ..

  • aku ni sayangkan haiwan , sekali kau sepak haiwan dah babai okeh ..

  • haruslah muka hensem , badan ada six packs .. (susah nak jaga ni nanti bhaii)

  • macam biasa perlu tau , hantaran aku takde makna sikit-sikit ..

  • nak ajak aku keluar makan ? boleh , tapi warung mamak taknak tau ..

  • sanggup nak tahan makian aku .. pehh , kaki maki kot aku ni ..

  • jangan nak bajet-bajet hebat depan perempuan lain okeh .. siap la kau nanti ..

  • duit kau duit aku .. duit aku duit aku lah .. kena paham prinsip tu okeh ..

  • wajib kena penampar se-das dari aku tiap kali kita gaduh , boleh ?

sape percaya statement kat atas ni nanti cirit-birit .. HAHA .. tapi , ada 1 je yang betol dalam 10 benda ni .. sape nak teka ? nanti aku review blog korang .. :D



notakaki:
join CHURPCHURP cepat-cepat jom!
dah join , jom lumba dengan aku kat The Night Race ..

------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
------DiGi SUPER RELOAD SOCIAL------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

28 .16kg daun berguguran:

sergeant keroro said...

sayangkan haiwan jugak. hehe XD

p/s : yang ni ke betul? :p

niena shopping2u said...

mak ai...... mawar tu akak punye jer tau..

tia @ Ini Kisah Tia said...

adeh Tia percaya ! pehlis jangan ceri beri . kahkahh :)

iPai said...

saya teka penapar sedas tuh .. wuhuuu .. boleh jadi chubby muka kalau asik kena lempang je

Bro ahmad said...

eaa seram punya stetement bah..takuut tea jom gi warung mamak xixixixi

NasZ said...

saya memang tak layak la untuk awak..haha..

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Abang Stalker said...

biar abg teka eh.erm...antara 10 ada 1 je yg betul kn.abg rs yg sepak haiwan tu. ;D kot la kn..

cikpuanWani said...

Yang ketiga tu betuL ;)

Anyyss Shuhaimi said...

pergghhhh...kaki maki...gua tak tahan

siti kektus said...

amboi, ganas betul tea ni. memang nipis la pipi dorang sat g. haha

hm, bab suka binatang tu betul kot. :p

abglan said...

Kalau semua kat atas tue lulus, cuma kaki kaki becagu.. busuk sket. Bleh terima tak? Ade gak kebaikannye, takde le dok dekat sgt.. kang termuntah. Maksiatpun terbendung.

hamzah ian said...

terbaik.. keh keh

Tea said...

@sergeant keroro
errr. hehe. tunggu lah nanti sape kena review. :P

Tea said...

@niena shopping2u
boleh2. nt kita share 2 lah. kehkeh.

Tea said...

@tia @ Ini Kisah Tia
woah. dasat tia percaya. habis lah. kehkeh.

Tea said...

@iPai
no comment. haha.

Tea said...

@Bro ahmad
jom jom.

hahahaa.

Tea said...

@NasZ
errr, kehkehkeh. :P

Tea said...

@Abang Stalker
tunggu nt tea review sape. hekhek.

Tea said...

@cikpuanWani
hanya mampu tersenyum. :)

Tea said...

@Anyyss Shuhaimi
huahh. gua pon xtahan. kakakaka.

Tea said...

@siti kektus
nasib la sape yg tahan tu. kakaka,.

Tea said...

@abglan
err, kaki cagu pn xpa lah,. tea konfem xcium kaki dia. haha.

Tea said...

@hamzah ian
nk usha tak? HAHA.

iPai said...

alamak .. salah sudah ..

ABU said...

hahaha kemain lagi..

Tea said...

@iPai
hehehe. dasat tu penampar. konfem xde sape nk. xDD

Tea said...

@ABU
hee, sukasuki je.