ORANGES

sepanjang 14 hari

23 comments


24 Jun haritu aku start program nestle bliss 14-day challenge tu .. aku pun sampai dah lupa nak update pasal tu dah .. patutnya 8 Julai haritu lagi dah kena update ..

kiranya dah selesai program tu , tapi aku masih lagi minum .. takpe lah , kasi perut aku bertambah-tambah sihat .. sihat dari segi pembuangan , bukan membesarkan ye .. haha ..

kiranya hasil sume , boleh lah .. kalau korang jenis yang nak kurus cepat , kena pegi exercise je .. jangan mengharap kat air yogurt ni nak bantu korang ..

sepanjang 14 hari aku minum air ni , berat aku turun 1-2 kg je lah .. kehkeh .. tapi , efek yang terlalu best .. kalau purata normal setiap hari aku 'membuang' 2 kali .. minum je air ni , boleh 3-4 kali ..

boleh tahan penat nak ke tandas kan .. berpeluh-peluh ketiak asyik berulang-ulang ke tandas je .. kehkeh .. tapi , hasil setiap individu lain-lain .. so , that's my experience ..

*rasa macam makin comel ada lah ..**pengsan*



notakaki:
kalau korang jenis santai tak obses nak kurus-kurus tu , nak cuba boleh lah .. tapi , rabak poket lah ..

------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
------DiGi SUPER RELOAD SOCIAL------
------TOYOTA VIOS------
------SAMSUNG CORBY II------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

23 .16kg daun berguguran:

emy|farid said...

tu la pasal, klau ada duit poket bjuta, cpt je kurus neh, hihi

Bro ahmad said...

hahaha tea mangkin comel pe? mintak strawberry tuh..nestle bliss harga dia mangkin mahal pulak adeess

sergeant keroro said...

makin comel ke?? hehe XD

p/s : nak strawberi :P

Niena Pengembara Ilahi said...

wahh best nye.. akak nak gak buah strawbery ^^ !!!!!!!!!!!

Подтверждаю said...

as salam..
oo..pasal diet.
oh! bagus! minum banyak2 pun bagus. biar buah pinggang sihat ;)

ni tips dari ahli farmasi merangkap kawan pakcik, berkenaan diet cara murah.

makan megi tetiap minggu, jangan lebih dari 3 pket seminggu. dan selebihnya bersenam sikit

kenapa meggi? meggi mengurangkan potensi badan untuk menyerap sumber nutrien dari makanan yang kita makan. terutamanya lemak dan karbohidrat.

tepung meggi, tepung yang tak tepu yang mengambil masa berminggu2 dan berbulan2 untuk disingkirkan dari badan.

bila badan tak dapat menyerap sumber nutrien untuk tenaga, badan akan mengambil sumber alternatif yang tinggal dalam badan. apa itu?

itu la lemak~

tapi kena ingat, jangan ambil banyak. ia boleh memudaratkan kalau tak berhati2.

pakcik share, pasal pakcik dah cuba. berjaya! tapi nak gemuk balik la..

>_<


pakcik nak bagitau ni melalui entri pakcik~
perlu tahu,


Ringankan Blog Dengan JQuerry script Lebih Baik Dari Buang Widget~


by : http://fadzli-rt.blogspot.com

Abang Stalker said...

hahah..rs mkin comel?haha..*pengsan*

...Minah BluR... said...

yeay! MB boleh cube... biar la turun sikit pn.. hehe

Tea said...

@emy|farid
haha. tau xpe. xD

Tea said...

@Bro ahmad
makin comel dr sume aspek. kakaka.
mmg mahal pn. >.<

Tea said...

@sergeant keroro
comel woah. xcaya ke? hahaha.

meh la dtg umah amik. xP

Tea said...

@Niena Pengembara Ilahi
wah, sume pakat nk stoberi nih. >.<

Tea said...

@Abang Stalker
err, comel kan? kahkah.

Tea said...

@...Minah BluR...
hee. cubalah.

Tea said...

@Подтверждаю
huyoo. tea jarang megi lah. >.<

H.J said...

lorh..air peveret tuh...

Mrs. Farhan said...

Wahh, slalu lah kita. SUka gak minum nestle bliss tu. Paha dah makin mengecil. Memang best sgt ngan perubahan ni. Tapi tu la, nestle bliss mahal la Tea. Huhuhu. Memang rabak berlipat ganda dah poket ni.

Tea makin comel laaa. <---- bodek. hahaha.


http://sayasibudakopto.blogspot.com/

iPai said...

sedap wo yogurt tuh .. huhuh

wah gambar kat cameron ..

iPai said...

eh tadi dah komen kan ? ke tak approve lg ?

Tea said...

@H.J
hihih. >.<
tea apa2 air pn feberet.

Tea said...

@Mrs. Farhan
kehkehkeh. tau xpe. jum pegi fitness 1st ahh. byr membership stahun skali je. :D (mahal gk)

Tea said...

@iPai
memang sedap. :D hehe, sudah tentu.

err, mmg dh pn. lmbt approve. bz xhbs2.

iPai said...

busy ye ... buat ape tuh ?

Tea said...

@iPai
huhu. dh balik dr cameron pn, asik keluar rumah xhbs2. ikut je fmly nk g mana. >.<

lg plk kena attend driving class. T___T