ORANGES

win my heart #3

16 comments


check out this: win my heart #2


ni blog kepunyaan cik puan wani yang cun cun gitu .. blog ni aku takleh nak bebel banyak sebab aku jarang-jarang masuk .. *heh , pengakuan jujur 

tapi , jangan risau lah .. kalau aku dah start kenal nanti , memang aku akan duduk bertenggek dalam blog dia je lah sepanjang masa .. eh , tak percaya sudah ..

pegi terjah okeh .. :D


notakaki:
korang boleh lawan aku kat The Night Race ni ?

------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
------DiGi SUPER RELOAD SOCIAL------
------TOYOTA VIOS------
------SAMSUNG CORBY II------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

16 .16kg daun berguguran:

Cik Ezy said...

ok.. pegi melawat sat..
ngehehe

tia @ Ini Kisah Tia said...

terjahhh :)
psst , Tea . maaf Tia lupa nak kasi link check gred blog tu . huhuu .. dah update ..

Jom Check Gred Blog

Eca Aeyshah said...

waalaikumsalam tea...:)
scrool untuk bloglist dah jadi...thank yea

...Minah BluR... said...

MB tag tea! hehe

http://luvmaxle.blogspot.com/2011/07/mega-giveaway-by-yana-cik-putih.html

ABU said...

yeah terjah hehehe

abglan said...

Ho ho... bleh buat operasi terjah nie...

iPai said...

teka tak betul T_T

Tea said...

@Cik Ezy
sila sila.

Tea said...

@tia @ Ini Kisah Tia
hee. dh cek. tengs.

Tea said...

@Eca Aeyshah
alright. no worries. :)

Tea said...

@...Minah BluR...
hehe. okeh. tengs tau.

Tea said...

@ABU
terjah jgn xterjah. :D

Tea said...

@abglan
boleh2. hehehe.

Tea said...

@iPai
ehh, jgn sedih. next time plk. :D

Подтверждаю said...

ok2, pakcik terjah!! ni soalan2 ke ni?
adei.. bila nak buat lagi?



by : http://fadzli-rt.blogspot.com

Tea said...

@Подтверждаю
hehe. soalan random je. >.<

xtau lah. nt ada lg, rajin2 lah ekk. :D