ORANGES

"awak , thank you .."

22 comments


cerita zaman sekarang tak macam cerita zaman dulu kan ?

betol lah apa yang aku persoalkan tu .. ke kurang betol ? tu korang boleh nilai sendiri lah .. apa-apa cerita pun , tak kisah malay hindi english genre sekalipun masing-masing berubah ditelan arus masa ..

aku ni dari kecik dah terdedah dengan cerita hindi ni .. sebab kebanyakan cerita hindi best , walaupun panjang jalan cerita memang best .. (apa yang best entah , balik-balik scene gaduh rebut aweks je keje)

malahan bukan cerita je best , lagu pun best jugak .. sampai terikut-ikut .. hafal pulak tu .. memanglah kanak-kanak , minda cepat terpengaruh .. that's why tak elok bagi tengok cerita bukan-bukan ..


baru-baru ni , layan jugak cerita hindi (semalam je pun) .. rasa macam menusuk kalbu lah pulak kan .. dah lama tak mengadap TV lama-lama ni .. pakaian sexay tak payah story , hish ..

aku ni tengok cerita memang agak emosional .. mana dapat perangai ni taktau lah .. kalau tak cukup sedih scene tu just berlinang airmata je lah .. okeh , jangan perli ..

so long , langganlah Astro Box Office kalau nak tengok cerita hindi Thank You lakonan Akshay Kumar , Bobby Deol .. err , pelakon perempuan aku tak kenal .. *haha , promote semata sebab cerita tu*



notakaki:
masih tersenyum hingga ke telinga akibat kes INI ..
------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
------DiGi SUPER RELOAD YOUTH------
------TOYOTA VIOS------
------SAMSUNG CORBY II------
------DiGi iPHONE 4------
------MAXIS PREPAID DATA ROAMING------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

22 .16kg daun berguguran:

H.J said...

hindustan boring part lagu je..yang lain layan je..asyik2 khayal..lepas tu nyaynyi..haha

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

eh,Tea pon layan citer hindi ni...
sy suka tgk citer hindustan yang dulu2 je...cm citer Hello Brother, Baadshah..haaa, tu best...skrg...
mmg kurang tengok da..sbb kurang best...heee~

Bro ahmad said...

wahh tea hindustani la promote2 xixixi..bro nak jadi shahrukkan..tea jadi kajol..nak tak?

NasZ said...

dah lama tak tengok hindi..dulu suka tengok gak..tapi kat tv2 je..

MOHD NASER.com

Tea said...

@H.J
hehe. stended laa. cite melayu pn nk terikut dah.

Tea said...

@Izzat Nazmi Saiful Bahri
hello brother best. kehkeh. masa kecik imaginasi tggi dah ohh, >.<
skg mmg kurg best pn.

Tea said...

@Bro ahmad
haha, tea jd kojol je lah. >.<

Tea said...

@NasZ
hehe. tea bnyk cd hindustan. >.<

iPai said...

owh bulan ni cerita ni ek ? tak cikdout lagi cerita ape yg klua bulan ni .. hahah

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

tu la.. Tea pon sokong citer hindustan skrg da kurang best...hehe~

abglan said...

Kalau dah nama pempuan.. Dari arwah opah, membawak ke Mak.. sampai le ke bini aku. Hindi not death!!

...Minah BluR... said...

hehe MB pun layan ak cite hindustn..tengok dgn nenek MB tapi bukn yg gado2 punye.. lepas tu nanges same2 dengan nenek.. HAHA

Подтверждаю said...

as salam..
hehe~
tea layan hindustan :p
cite tahun bila ni thank you?
langgan astro? pakcik pun dah berapa minggu tak tengok tv. tak surat khabar, online

pakcik nak share info nih.
fahamkan lepas baca.sedangkan encik ben dah berapa ribu backlink, ok jer~

Entri Pembetulan Ralat Oleh Cikgu Dahlia


by : http://fadzli-rt.blogspot.com

nabilah_2908 said...

jika nak bandingkn hindustan dulu dgn skrg..bnyk perubahannya...

dah x bnyk adeagan gaduh2 bagai...best.. :)

p/s: thnks sudi follow APA KATA HATI..keep in touch yupp...!! (^_^)

Tea said...

@iPai
hehe. tea pn kebetolan je tgk. >.<

Tea said...

@Izzat Nazmi Saiful Bahri
of course la sokong. xmacam dulu. hihi.

Tea said...

@abglan
hee, stende laa. dh namanya perempuan; hee.

Tea said...

@...Minah BluR...
err, haha. lebih kurg je lah kita.

Tea said...

@Подтверждаю
cite tahun ni gk, 2011. tea pn jarang skali nk tgk tv.

Tea said...

@nabilah_2908
ohh. hehe. welcome sajok. :D

sergeant keroro said...

ade cter yang best, hehe XD

macam badshah, padayappa :P

Tea said...

@sergeant keroro
hee tea suka kuch kuch hota hati, dil to pagal hai. memang yg lama2 tu lah. serius best.