ORANGES

DAY SIX: 10 ITEMS YOU CAN'T LIVE WITHOUT

20 comments


day sebelum .. DAY FIVE: 10 WISHES

entry ni nampak berulang-ulang .. HAHA , aku dah mula nampak kebosanan di situ .. takpe , nak habiskan jugak .. cari barang lain pulak selain henfon , lappy , coolblog .. -..-"

1. katil dan bantal peluk .. kalau takde , aku nak tido camne ? susah susah .. melainkan dah penat gila ..
(ni katil 10 tahun lagi)

2. air .. air putih/jarang/bukan kotor/masak paling penting , sebab aku cepat dehydrate ..

3. jamban yang bersih .. bontot aku sangat sensitif kalau nak ke tandas bauuu semacam .. ehh ? -.-"

4. Identification Card plus driving license .. adakah nak bangga aku ada lesen ? bukan .. nanti jumpa JPJ/pak polisi tengah jalan time drive kete/moto/lori/plane tak gagap nak jawab ? lain laa kalau boleh ngorat ekk .. ee , coy !
(pinjam incik mr. bean punya kejap)

5. pen/pensel .. menconteng memang keje aku , tak caya pegi tanya aku cepat cepat ..

6. baju , seluar , dan yang sedalam-dalamnya tu .. kahkah ..
(ada gambar lain , macam lucass je nak letak)

7. anggota badan dari rambut sampai ke kaki .. kalau boleh cabut laa kan , mau terkejut mak nokks tengok kau nanti .. -.-"

8. tong sampah .. time tengah tension , sketch itu ini .. dan "arghh ! hodoh , demm demm !!" gahh , campak kat dalam 'dia' .. kan bagus dari aku mengamuk kat orang ? xD

9. tabung .. menabung itu amalan mulia .. siap balut cantik , konon tak nampak kat dalam .. dah sengkek , korek semula ..

10. dah ada pen/pensel , tong sampah .. sebelum tu , patutnya mesti lah ada kertas kan ? takkan lah tergamak nak conteng kat tangan , kaki , badan .. itu masa kecik standard lah ..



notakaki:
Alhamdulillah , dah siap lagi .. kehkeh .. source gambar macam biasa , kebanyakannya sumbangan incik Google ..

join CHURPCHURP cepat-cepat jom!
dah join , jom lumba dengan aku kat The Night Race ..

------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
------DiGi SUPER RELOAD SOCIAL------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

20 .16kg daun berguguran:

sergeant keroro said...

IC tu memang penting. eh eh, tong sampah pon ada, haha XD

Tea said...

@sergeant keroro
err. hikss. XP

Bro ahmad said...

asyik nampak muka keroro je..rajin tul dia..ni dah berapa pusingan tea..nampak katil bro penat nak masuk tidur eerk

sobri yaacob said...

snrai yg penting..he..he.

Tea said...

@Bro ahmad
dia mmg rajin, sama je macam bro jugak. cuma xnampak2 ipai harini. eh, rindukah? wakakaka.

ikutkan harini baru 4, kalau tak masuk pagi tadi kul 2 lebih tu la. haha.

Tea said...

@sobri yaacob
memang sgt penting. ehh,. ingatkan salih yaccob. hee.

Mejuez said...

Ic mr bean aku tk bawak.. :D aku bawak ic aku je.. ehehhe


wehhh! sepatut nya 11 tau.. ang tertinggal 1.. telepon..1 gila ang tak bawak benda tuh tak boleh hidup aku weh.. :(

Tea said...

@Mejuez
haha. pinjam je okeh. :P
err, henfon. entry lepas dh ada utk love2. xmo yg sama dah. ahha.

Syuxer said...

tabung itu salah satu pe yang syuk wishkan..dalam gambar tuh..hurm T_T..hentak dngan tukul,pecah agaknya heheh

syahira ariff said...

duit! =D

Tea said...

@Syuxer
wah2. wish ekk. hee. tea buat dr benda terpakai, xyah kuar duit lagi.
eh, jangan hentak. baling je. :P

*dasar kedekut.

Tea said...

@syahira ariff
hoh!

iPai said...

kenapa takde IC ??

iPai said...

uhuh .. benda-beda basic eh .. kenapa hp takde ekh ?

iPai said...

kiranya tenet and laptop/komputer/blog takde pon ok laa ? heheh

Mejuez said...

kakakaka pinjam nanti bil bayar asing2.. :D


ada entri baru ni...

http://www.mejuez.com/2011/07/si-teruna-ini-jahat-bermuka-muka.html

Tea said...

@iPai
err, pinjam IC mr. bean. xkan nk show off tea punya IC kot. malu. hahaha.

HP dah masuk dalam 10 things you love tu, malas nk tulis dah.

tenet takde xpe, kena pegi tempatt ada wifi xpun curi line org laa. kakakaka.

laptop/komputer/blog pn dh masuk dalam kategori love love haritu. malas nak mention lg. tea yg muak nk tgk balik. kakakaka.

Tea said...

@Mejuez
err, kehkeh. mejuez la tolong bayarkan. :P

iPai said...

owh begitu ... uhuh .. takut repeatition laa ni .. bagusnya ..

Tea said...

@iPai
haha. agak laaa. nt tea sendiri yg buhsan.