ORANGES

kisah terjun dari tingkap

5 comments
malam/pagi tadi, member aku duk beriya-iya suruh aku on YM.
sebab ade benda la nak cite.
aku pun dengan seksaitednye on le. aku jangka ade cite hot la kan. -keningkening-
rupenye dia nak cite pasal dia and bla, bla, bla.
HA HA. tapi still, seksaited aku nak dengar le. :DD

for your information, member aku ni name dia, Alyn. se'sweet' orangnye lah name dia ni.
to Alyn, kau jangan nak kembang lak aku puji kau. heh!
dia dapat UiTM kan, kan. and dia nak print la sume dokumen yang UiTM tu sediakan.
dah tu, print kat rumah buat hal le pulak.
then, abah dia pun call la suruh datang balai. nak print segala benda kejadah tu.
.
.
.
time nak kuar dari rumah je.
.
.
.
pintu terselak dari luar. ehm, penggunaan selak same ngan 'emak'. bukan selak lain ye. HA HA.
ape lagi, dah kabut le tak leh kuar.
alternatif lain, TINGKAP!
ye, dia kuar ikut tingkap. nasib la kau kecik, muat le tingkap tu kat kau.
kalau aku, teeeetttt!!
yang buat dia malu tu, ade orang nampak pulak dia kuar ikut tingkap tu.
=______________=
polis2 le sume tu. diorang gelakkan si Alyn ni.
tapi nak cover malu la kan, dia pun buat bodoh je la and jalan je terus masuk ke balai tu.
HE HE. then ade mamat polis ni kate, "Dik baik2 jalan, jangan jatuh pulak"
er, adakah anda jatuh mase kuar tingkap tu, Alyn? mwahaha. eh eh. stop gelak. :|
.
.
.

kalau yang ni, aku pun muat.

dia kate kat aku, "Aku ingat ayah aku sorang je kat balai tu."
HE HE. so, pengajaran untuk lain kali. kalau kau nak terjun dari tingkap tu,
tengok kiri kanan, depan belakang, atas bawah dulu tau.
kalau aku jadi kau pun, aku malu gak. ngee.

by the way, good luck for your future.
i hope your decision to go to UiTM is the best u ever made by yourself.
do your studies properly. don't ever skip classes. -well, i know you're a good girl-
and if you find someone better than me, don't ever forget me here.
we're still besties, rite?
remember that 'thing', then you will remember me, forever.
even we're far apart for very long distances.

gambar Alyn yang aku curik. HA HA




: tadaa. dah siap pun entry ni. Alyn, bace puas2. HE HE.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

5 .16kg daun berguguran:

zul said...

klu ah tingkap tu berada di tingkat 88 klcc, camner ek..hahahha....

salam ziarah...

Fie aka Tea said...

haha. tu cari nahas, kot. hahahaha.

-fizA- said...

bahaye...
sib baik tak jatuh..

eya.eya.yoe said...

aduhh, kelakar lah kawan kau.. kirim salam ! :]

Fie aka Tea said...

fiza

hehe. tu lah. kalau x, sian fie ni ha.



eya

hahahaha. dia tuh memang le. kehkehkeh. orait je.