ORANGES

oh, aku F yang famous. haha

12 comments
oh, pagi ni aku bukak blog and, and, aku tetiba dapat tag daripada cik nourul, pelakon utama untuk filem baru aku yang tak bernama. mwahahaha. ok, let's tengok ape yang dia mahukan.

rules:
it's harder than it looks
copy to your own notes
erase my answer
enter yours and tag twenty(20) people
use the first letter of your name to answer each of the following questions..
they have to be real
nothing made up
if the person before u had the same first initial,u must use different answer
u cannot use any words twice
and
u can't use ur name for the boy/girl name question.




what is your name: fie
a four letter word: five
a boy's name: firdaus (member skolah lame)
a girl's name: fathin afifah (budak baik yang cute)
an occupation: fotographer (sukati je tuka ejaan. mwahaha)
a colour: fuchsia (comel seyh)
something ur wear: flower disisipkan di rambut. HA HA.
a food: fish masak asam pedas. YUMMY.
something found in the bathroom: facial foam
a place: fuji
a reason to being late: flu laaaa. HU HU.
something u shout: fcuk off. teeeettt!!
a movie title: fairly oddparents (eh?)
something u drink: fruit juice (any)
a musical group: feminin
an animal: fox yang cute
a street name: flanders square (india mali maa)
a type of car: ferrari F1. ho yeaa.

ok, tamat tag. agak tough tag kali ni nak banding ngan yang lalu. HU HU.
penat perah otak. meh sini aku tag korang2 lak. HA HA.


ngam 20 ooo. hee. ape lagi. sile la bertagging. :PP




: banyak dugaan tol buat tag kali ni. T__________T
: nak copy, sila ke blog cik nourul kite ye. HE HE. sorry atas segala susah payah. mwahaha.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

12 .16kg daun berguguran:

kitatauke said...

nak tny bole??ape maksud dpt tag tu???(sori...newbie)....:)

nourul said...

cepat cik fie kite wat ye..
i like..hehe..
mcm ni la kalo nk jd director t'baik kt m'sia ni..smgt kne lbey..
(mengarut sudah..hohohoo..)

Shukor said...

ALA..mak!. sya kena tag yer. dah mcm dlm facebook pulak..ngeh3.. nak kna copy balik ke post nih? tak tau ape2 psl tag nie.

pago" said...

haha, jawapan F? agak susah nak fikir..

Fie aka Tea said...

kitatauke

tag tu ade la blogger yang buat benda tu. tag tu depends la, same ade pasal gambar ke, soalan ke. and ade la rules utk buat tag yg diberi someone tu. bile dah abis task, kite kene tag kat orang lain lak. kirenye berterusan non-stop la. hihi. paham x explanation ni? fie sndiri macam xpaham je. kekekeke.

Fie aka Tea said...

nourul

ari2 kite merepek eh. hahaha.
tugasan kene habiskan cepat. nanti manyak penin ini kpala. heeee.

Fie aka Tea said...

shukor

hehehe. ikut je rules yg dia bagi.
mule2 fie dapat tag dulu, fie pun xpaham pape. turutkan je. kehkeh.
erm, copy kat blog cik nourul tu ye. sbb fie nye blog ni xleh nk highlight text and copy. kehkeh.

Fie aka Tea said...

pago"

tu lah. dah name F, susah tol. huhuhukk. tpakse la perah otak beku ni. >_________<

kitatauke said...

tak brape paham...hahaha...takpe la....baca 27kali...paham kot...:)

Fie aka Tea said...

hahaha. adess. xreti dah nk terangkn camne. ekekekekeke. follow je rules tag tu.

NARDtheNERD said...

i dah penah jawab tag ni dear~...
nnt i include ur name dlm post tu k dear...=))

Fie aka Tea said...

ahah. oke je. :)