ORANGES

semua bloggers adalah seperti bersaudara

6 comments

aku dapat award ni daripada Kucing Kuyup. nape Kucing Kuyup? sebab tu name pena dia.
kan kan?
so, aku dengan berbesar hati plus plus gembira kekambingan pun letak la award kat dinding tepi aku ni. HE HE.

memang semua bloggers adalah seperti bersaudara. sebab dengan cara berblogging gak,
kita boleh tambah kenalan di samping berkongsi pendapat antara satu sama lain.
tak perlu la nak sombong2 sesama blogger.
sebab bukan perkara yang baik pun. memutuskan silaturrahim je kan. kan.
bila aku dapat kenal member blog yang lain, aku rase seronok.
dah la dapat tambah member, dah tu kalau dapat satu kepala memang syiok la wa cakap lu.
HA HA. sebab aku ni memang jenis gile2 kadang2.
cume tak cukup gile je nak masuk hospital tampoi.

ok, sekian entri kali ni. ja ne~




: date night. date night. date night.
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

6 .16kg daun berguguran:

sillyloo said...

mari kte bersaudara walaupun lain mak lain bapak......:p

mytafa said...

ermmmm..... betul tu

Fie aka Tea said...

sillyloo

yeah. bersaudara itu amalan mulia

Fie aka Tea said...

mytafa

btol3. -tiru upin & ipin. theehee-

mrWann said...

huhuhu..gle2??
same la kte..hek3..

Fie aka Tea said...

hehehe. gile2 je tau.
bukan gile. kehkehkeh.
gila bayang pun bukan. haha.