ORANGES

review follower ke-444

12 comments


thanks sebab sudi jadi follower blog aku ni .. dia ada tinggalkan komen , nombor mati .. HAHA .. adess .. nama blog unik , sebab kat tab tu korang boleh tengok tulisan tu terbalik .. :)


taknak bebel panjang-panjang , aku nak korang yang terjah sendiri .. okeh ? (memang nombor berderet ni sume dimiliki perempuan eh ?? xDD)



notakaki:
I'm waiting for 555 and 666 .. 666 mungkin ada something untuk anda .. :)

join CHURPCHURP cepat-cepat jom!
dah join , jom lumba dengan aku kat The Night Race ..

------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
------DiGi SUPER RELOAD SOCIAL------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

12 .16kg daun berguguran:

sergeant keroro said...

kalau unfollow pastu follow balik boleh??

*taktik kotor* :P

Rohaizam Rosli said...

wawawa.... bertuahnya mereka2 yg bernombor deret nih... tahniah... huhu....

Tea said...

@sergeant keroro
lempang laju-laju .. haha .. nak ?

Tea said...

@Rohaizam Rosli
hehe, takpe.. nanti ada sesi lain.. :)

Bro ahmad said...

bro follower ke berapa ha..lupe lak? nak un follow la nnti follow tea balik xixixi

cik najihah said...

comelnye blog kamu..
suke..
thanks singgah..fara datang singgah juge :)

Tea said...

@Bro ahmad
mana tea ingat satu2. huhuhu. eh eh? lagi sorang mangsa tea slps kero.

-.-

Tea said...

@cik najihah
thanks ekk. :)

Atiqah Sa'ahiry said...

Tea : pas ne 555..buku 555..ahazk..all the best

iPai said...

sapa 555 dan 666 yang bertuah tuh ? hehehe

Tea said...

@Atiqah Sa'ahiry
HAHA. suka eyy. thanks. eh, bukan all the best kt tea larh. kt bakal follower 555, kihkih.

Tea said...

@iPai
Wallahualam. jauh lagi nak mengejar ni. HOHO.