ORANGES

aku jadi ghairah ..

13 comments



pheww !!

lega , tersangat lega wehh .. HAHA ..

kenapa ? orang join ChurpChurp aku pun join ChurpChurp .. tapi taktau apa function sebenar dia .. dan sumpah tak reti nak sharing-sharing iklan .. yelah , aku bukan aktif Twitter lagipun .. followers ada lah dalam 8 orang ..

tapi , tu sume dulu .. bila aku jumpa pasal ChurpChurp ni kat merata tempat , serta-merta aku jadi ghairah .. ghairah maksud aku kat sini excited .. dah lah 20 posen setiap klik , kalau dapat Schedule Tweets ? *kira guna sempoa* lagi best kot .. *tamak datang dahh

sejak aktif ber-Twitter , followers dah ramai .. aku menunggu kehadiran Schedule Tweets .. tak kunjung tiba .. adakah dia menipu aku ? sampaikan aku tanya kat blogger ni thru Twitter .. kehkeh .. tapi tak lama kemudian , Alhamdulillah melekat 1 Schedule Tweet kat aku ..

bersambung ...


notakaki:
'dia' dalam entry ni aku maksudkan incik ChurpChurp ..

join CHURPCHURP cepat-cepat jom!
dah join , jom lumba dengan aku kat The Night Race ..

------SAMSUNG GALAXY SII------
------PROTON INSPIRA------
------DiGi SUPER RELOAD SOCIAL------
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

13 .16kg daun berguguran:

Encik JI said...

xjoin pn. hehe. mls la. churp churp tu mnde

siti kektus said...

sudah di join itu churp2. hihi ;)

tapi tak cukup kencang lagi sebab tak da twitter, haha ;)

sergeant keroro said...

churp-churp ni malas la, huhu

Tea said...

@Encik JI
churpchurp tu adek beradik dgn nuffnang. sharing iklan jugak. hee.

Tea said...

@siti kektus
hehe, siti buat la twitter. boleh tea add. xDD

Tea said...

@sergeant keroro
churpchurp yg malas ke kero yg malas? kakakaa. xDD

niena shopping2u said...

hehehe.. akak xpndai twiter ni... hehe

Tea said...

@niena shopping2u
hehehe. tea pun bukan pandai sgt, lagi pulak istilah RT tu sume. adess. tp, layankan je lah. kihkih.

Rtp Farra Arisha said...

churpchurp itu apa eh?

Tea said...

@Rtp Farra Arisha
err, churpchurp ni adek beradek nuffnang. syarikat pengiklanan lah. by sharing advertiser punya link, kita boleh dapat keuntungan di situ. kalau nak lagi hebat. join twitter. senang boleh tweet kat situ je. :)

iPai said...

macam mane nk buat schedule tuh ?

Tea said...

@iPai
pihak diorang yg bg. nt dpt notification via emel or kita cek sendiri kat churpchurp je. hehe.

iPai said...

owh cam gitu .. ok2 ..