ORANGES

windows 7 and nuff nuff nuff

8 comments

cantek kan windows 7 aku? cantek kan, cantek kan?
macam tuan dia. HAHA. pffft. perasan la weh.
hee. takpe la, takde orang puji, aku puji diri sendiri.
kembang gak.

erm, ok. malam tadi aku ingat nak stay up sampai pagi.
tapi apakan daya, mate dah tak tahan.
and officially aku, si burung hantu kalah pada si kelawar. hee. amieza lorh.

tapi punye la aku nak kejar traffic kot malam tadi,
menggila la aku lawat blog orang yang aku tak penah pegi. HO HO.
nak tambah kaching2 aku aka nuffnang.
skang dah bertambah lagi rm1++
kire bangga la gak. kekeke.


haish. nak usaha lebih giat ni. aku baru buat cubaan sekali untuk project alpha, then failed.
HE HE. takpe takpe, pasni aku try lagi.
tapi bese la aku ni, idea ketandusan lah. merepek bukan2 je banyak. =_______='




: urgh, what will happen if i don't post any new entry for a week?
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

8 .16kg daun berguguran:

syahirul said...

fuyooo guna bit torrent download movie ke? hehehee

Fie aka Tea said...

heehee. ye lorh. best pe donlod movie. ekeke

Iocus Theoda said...

Wow..WIndows 7....ehehe, kalau tehah, mesti theme pinknyer...

Fie aka Tea said...

hehe. tu lah. kegilaan pink sesangat, kot. since when pn xtau lah.

kitatauke said...

salam perkenalan....
nak tny...project alpha tu ape ekk????penah tgk...tapi tak paham....1 lagi..ctr tu ape ekk??tahniah...sbb dah dpt hasil...huhuuh..:)

Fie aka Tea said...

salam perkenalan.
erm.. project alpha tu.
uhuu. cube tgk2 la kt website ea. http://www.projectalpha.com.my
benda ni TV show pasal real-life bloggers la. ade audition la kot kalau nak dapat masuk benda ni.
and lagi satu, ade jugak dorang bagi task kat bloggers utk dapat kaching2. depends on nasib jugak la. maybe boleh dapat. :)
actually, fie pun bukan expert sgt dalam hal ni. boleh try tanye kat expert lorr. huhu.
ctr tu. erm. aaa. click-through ratio. kirenye kalau click2 melebihi 0.2%, dapat la earnings. -correct me if wrong-

kitatauke said...

ooo..g2...tq 4 info tu...nak kene study lagi ni...:)

Fie aka Tea said...

yeah. gud2. bole g blog otai2. huhukk. fie pun bukan lame sgt pun dalam bidang blog ni. :)